Повезане вести
ПОТРЕСНА СЦЕНА! Јањуш ГРЦАО у сузама због дедине СМРТИ! (ВИДЕО)
Свет & Скандал 27.10.2021
Марко Јањушевић Јањуш потпуно је сломљен због дедине смрти. Наиме, Јањушев дека преминуо је пре два дана, а Марко је тек данас сазнао тужне вести. Тим поводом, он се обратио својој породици, а његове речи кидају душу. Објава… »
Јањуш сазнао да му је преминуо деда: Обратио се породици, једну ствар не може да прежали (видео)
Мондо 27.10.2021
Продукција је саопштила Јањушу тужну вест. Продукција је саопштила Јањушу тужну вест. Марку Јањушевићу Јањушу преминуо је деда, а ова вест дошла је и до њега у Задрузи. Након што је сазнао тужну вест, кошаркаш се данас… »
Јањушу умро деда, а сада се обратио породици потресним речима: Жао му је што није био на сахрани, жели да му се испуни ова…
Курир 27.10.2021
Марко Јањушевић Јањуш први се нашао у студију, где се обратио породици и најближим људима. - Глупо ми је што сам се осећао расположено док се то дешавало. Јако ми је жао, сви смо ми били везани за деку, то је једино што нисам… »
Смртни случај у јањушевој породици: Задругар ужива у ријалитију, још није примио тужне вести
Мондо 27.10.2021
Марко Јањушевић Јањуш изгубио је деду али га продукција о томе још није обавестила. Марко Јањушевић Јањуш изгубио је деду али га продукција о томе још није обавестила. Ријалити учесник Марко Јањушевић Јањуш који тренутно… »
Смртни случај у породици?! Јањушу преминуо деда, а још увек му нису саопштили?!
Ало 27.10.2021
Туга. Ријалити учесник Марко Јањушевић Јањуш доживео је смртни случај у породици, а наводно га нико о томе није обавестио за време његовог боравка у "Задрузи". А пост схаред би Марко Јањус̌евиц́ ЈАЊУС̌ (@мали_јањус) Наиме… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Радио сто плус пре 2 сатајош 33 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 25 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана