Повезане вести

ПОТРЕСНА СЦЕНА! Јањуш ГРЦАО у сузама због дедине СМРТИ! (ВИДЕО)

ПОТРЕСНА СЦЕНА! Јањуш ГРЦАО у сузама због дедине СМРТИ! (ВИДЕО)

Свет & Скандал 27.10.2021
Марко Јањушевић Јањуш потпуно је сломљен због дедине смрти. Наиме, Јањушев дека преминуо је пре два дана, а Марко је тек данас сазнао тужне вести. Тим поводом, он се обратио својој породици, а његове речи кидају душу. Објава… »
Јањуш сазнао да му је преминуо деда: Обратио се породици, једну ствар не може да прежали (видео)

Јањуш сазнао да му је преминуо деда: Обратио се породици, једну ствар не може да прежали (видео)

Мондо 27.10.2021
Продукција је саопштила Јањушу тужну вест. Продукција је саопштила Јањушу тужну вест. Марку Јањушевићу Јањушу преминуо је деда, а ова вест дошла је и до њега у Задрузи. Након што је сазнао тужну вест, кошаркаш се данас… »
Јањушу умро деда, а сада се обратио породици потресним речима: Жао му је што није био на сахрани, жели да му се испуни ова…

Јањушу умро деда, а сада се обратио породици потресним речима: Жао му је што није био на сахрани, жели да му се испуни ова…

Курир 27.10.2021
Марко Јањушевић Јањуш први се нашао у студију, где се обратио породици и најближим људима. - Глупо ми је што сам се осећао расположено док се то дешавало. Јако ми је жао, сви смо ми били везани за деку, то је једино што нисам… »
Смртни случај у јањушевој породици: Задругар ужива у ријалитију, још није примио тужне вести

Смртни случај у јањушевој породици: Задругар ужива у ријалитију, још није примио тужне вести

Мондо 27.10.2021
Марко Јањушевић Јањуш изгубио је деду али га продукција о томе још није обавестила. Марко Јањушевић Јањуш изгубио је деду али га продукција о томе још није обавестила. Ријалити учесник Марко Јањушевић Јањуш који тренутно… »
Смртни случај у породици?! Јањушу преминуо деда, а још увек му нису саопштили?!

Смртни случај у породици?! Јањушу преминуо деда, а још увек му нису саопштили?!

Ало 27.10.2021
Туга. Ријалити учесник Марко Јањушевић Јањуш доживео је смртни случај у породици, а наводно га нико о томе није обавестио за време његовог боравка у "Задрузи". А пост схаред би Марко Јањус̌евиц́ ЈАЊУС̌ (@мали_јањус) Наиме… »

Вести дана »