Povezane vesti
Velika ispovest rijaliti igrača: Znam sve cecine tajne, brišem poruke kad se dopisujemo, a evo šta sam joj rekao za Bogdana!
Kurir 27.10.2021
Rijaliti učesnik i novinar Marko Đedović tvrdi da zna sve tajne najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović. Estradni novinar mora da briše poruke u telefonu kada se dopisuje sa pevačicom da neko slučajno ne bi saznao pikanterije iz njenog života. - Ceca me… »
Znam sve cecine tajne, ali moram da brišem njene poruke! Đedović šokirao pričom o Ražnatovićki, otkrio sve detalje!
Mondo 27.10.2021
Marko Đedović otkrio sve o prijateljstvu sa Cecom Ražnatović. Marko Đedović otkrio sve o prijateljstvu sa Cecom Ražnatović. Estradni novinar i učesnik Zadruge Marko Đedović otkrio je sve o svom prijateljstvu sa Svetlanom Cecom Ražnatović, sa kojom je u… »
Vesti dana »
Završen protest ispred Tužilaštva za organizovani kriminal, studenti predali pismo tužiocu Nenadiću
Beta pre 50 minutajoš 21 povezana
Vučić: Ishod pregovora sa SAD o novoj licenci NIS-a u narednih 48 sati; O pretnjama i uvredama: Svako se kreće u granicama sopstvene pokvarenosti
RTV pre 14 minutajoš 37 povezanih
Poplave u Vranju i Svilajncu: Evakuacija i zatvaranje mosta zbog visokog vodostaja
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 27 povezanih
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
N1 Info pre 30 minutajoš 26 povezanih