Povezane vesti
Velika ispovest rijaliti igrača: Znam sve cecine tajne, brišem poruke kad se dopisujemo, a evo šta sam joj rekao za Bogdana!
Kurir 27.10.2021
Rijaliti učesnik i novinar Marko Đedović tvrdi da zna sve tajne najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović. Estradni novinar mora da briše poruke u telefonu kada se dopisuje sa pevačicom da neko slučajno ne bi saznao pikanterije iz njenog života. - Ceca me… »
Znam sve cecine tajne, ali moram da brišem njene poruke! Đedović šokirao pričom o Ražnatovićki, otkrio sve detalje!
Mondo 27.10.2021
Marko Đedović otkrio sve o prijateljstvu sa Cecom Ražnatović. Marko Đedović otkrio sve o prijateljstvu sa Cecom Ražnatović. Estradni novinar i učesnik Zadruge Marko Đedović otkrio je sve o svom prijateljstvu sa Svetlanom Cecom Ražnatović, sa kojom je u… »
Vesti dana »

Preokret! Tramp prelomio, u Ukrajinu stiže neviđeni paket iz Amerike: Putin ovakav direktni udarac nije mogao ni da sanja
Blic pre 29 minutajoš 25 povezanih

Studenti i građani kod Sajma pokušavaju da spreče održavanje ispita Pravnog fakulteta, ispred njih je policija
Moj Novi Sad pre 9 minutajoš 21 povezana

Srbija razmatra dve opcije za razvoj nuklearne energije: Tradicionalna ili mali modularni reaktori
Danas pre 25 minutajoš 12 povezanih

Evropski indeksi u padu nakon što je Tramp najavio carinu od 30 odsto na uvoz iz EU
Insajder pre 24 minutajoš 13 povezanih