Повезане вести
Абазовић уверен да неће бити реконструкције владе
Политика 27.10.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић казао је данас да нема помака, ни најављених нових разговора и састанака о реконструкцији Владе. „Тренутно нема помака, нема састанака ако их буде ми ћемо се радо одазвати“, поручио… »
Абазовић о реконструкцији Владе ЦГ: Нема помака, мислим да је та прича атерирала
Н1 Инфо 27.10.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић казао је, говорећи о потенцијалној реконструкцији Владе, да су сви актери власти на својим претходним позицијама по том питању, те да нема помака, али ни састанака о евентуалном… »
“Мислим да нема ништа од реконструкције Владе”
Вести онлине 27.10.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић казао је да нема помака, ни најављених нових разговора и састанака о реконструкцији Владе. – Тренутно нема помака, нема састанака ако их буде ми ћемо се радо одазвати – поручио је… »
Дритан не да фотељу: Не бих се више освртао на питање реконструкције Владе
Ало 27.10.2021
Амерички изасланик за Западни Балкан Габријел Ескобар ће ускоро посетити Црну Гору. Нема помака, ни најављених нових разговора и састанака о реконструкцији Владе, казао је данас потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић… »
Дритан Абазовић не да фотељу: Не бих се више освртао на питање реконструкције Владе
Вечерње новости 27.10.2021
Фото В. К. - Ако их буде ми ћемо се радо одазвати. Сви остају на својим позицијама. Не бих се више освртао на питање реконструкције Владе. Мислим да је та прича атерирала последњих дана - казао је Дритан Абазовић. Он је најавио… »
Стегао фотељу, не одриче се функције! Дритану се не иде из Владе, не би се више бавио реконструкцијом
Србија данас 27.10.2021
Тресла се гора, родио се миш. Нема помака, ни најављених нових разговора и састанака о реконструкцији Владе, казао је данас потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић. - Ако их буде ми ћемо се радо одазвати. Сви остају на… »
Дритан Абазовиц́: Мислим да од реконструкције Владе нема ништа
Спутник 27.10.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовиц́ казао је данас да нема помака, ни најављених нових разговора и састанака о реконструкцији Владе. „Тренутно нема помака, нема састанака ако их буде ми ц́емо се радо одазвати“… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 39 повезаних
Ризик или прећутни договор: Да ли банке и даље послују са НИС-ом?
Време пре 55 минутајош 43 повезане
Најмање петоро убијено у новој ескалацији сукоба Тајланда и Камбоџе
Нови магазин пре 2 сатајош 42 повезане