Повезане вести
"Ја сам Дајо, ово је моја највећа мука": Састав једног дечака из "зауставио" домаћи интернет
Блиц 27.10.2021
Неименовани малишан, наводно са подручја Републике Српске, решио је током писања писменог састава на тему "Мој живот, моја прича (аутобиографија) решио је да буде превише искрен, те је написао шта му је највећи проблем у животу… »
Горе мреже због задатка малог Даје: Кад сам у школу као да сам у затвору! Најгора ствар која ми се могла десити у животу (фото)…
Курир 27.10.2021
За задатак 3 минус, али за искреност 5 плус. Твитераше широм региона насмејао је и забавио писмени задатак малог Даје на тему Мој живот, моја прича у којем је малиша најискреније написао шта мисли о школи онако уопштено. Одмах је… »
Вести дана »

Делегација Србије са представницима Јапанске организације за спољну трговину Џетро
РТВ пре 46 минутајош 1 повезана

"Ово је доказ какав хаос влада: У БиХ" Ближе се Додиков референдум и избори које је расписала цик БиХ: Шта ће се у наредна два месеца десити у Републици Српској?
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Министар хитно примљен у болницу: Позлило Ђорђу Милићевићу, осетио јаке болове, у току су прегледи
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане