Povezane vesti
Oglasio se Srbin koji igra za Kosovo i poslao jasnu poruku svima
Vesti online 27.10.2021
Mikaile Tmušić, srpski košarkaš koji nastupa za nepriznatu državu Kosovo oglasio se posle silnih kritika na svoj račun, koje je dobio od javnosti. – Na ovaj način moje ime koristi se u dnevnopolitičke svrhe i obračune, a ja kao košarkaš… »
Srpski košarkaš nastupa za nepostojeću državu Kosovo: Javnost ga oštro kritikuje – evo šta on kaže na to!
Hot sport 27.10.2021
Sigurno da to utiče na njega. Srpski košarkaš Mikaile Tmušić odlučio je da nastupa za tzv. državu Kosovo. čiji je reprezentativni dres obukao u kvalifikacijama za SP. On je nastupio protiv Luksemburga, Islanda i Slovačke, a za oko 19 minuta… »
"Važna je samo košarka": Oglasio se Srbin koji igra za reprezentaciju tzv. Kosova: Moje ime se koristi za obračune
Sportal blic 27.10.2021
Vest o prvom Srbinu koji je zaigrao za košarkašku reprezentaciju tazv. Kosova izazvala je dosta rekacija u domaćoj javnosti. nedavno je zaigrao za reprezentaciju tzv. države Kosovo u kvalifikacijama za Mundobasket, a vest o tome izazvala je oprečne… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje Terazijama: Vojvođani iz Zemun krenuli ka centru, studenti iz centralne Srbije stigli kod Ada mola
Nova pre 21 minutajoš 61 povezana

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 21 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz: Spremni smo da pokrenemo saobraćaj nakon bezbednosnih pregleda vozova
NIN pre 8 satijoš 34 povezane

Zatvorene Terazije: Sprema se doček studenata u centru Beograda pred protest 15. marta
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane