Povezane vesti
Oglasio se Srbin koji igra za Kosovo i poslao jasnu poruku svima
Vesti online 27.10.2021
Mikaile Tmušić, srpski košarkaš koji nastupa za nepriznatu državu Kosovo oglasio se posle silnih kritika na svoj račun, koje je dobio od javnosti. – Na ovaj način moje ime koristi se u dnevnopolitičke svrhe i obračune, a ja kao košarkaš jedino sam… »
Srpski košarkaš nastupa za nepostojeću državu Kosovo: Javnost ga oštro kritikuje – evo šta on kaže na to!
Hot sport 27.10.2021
Sigurno da to utiče na njega. Srpski košarkaš Mikaile Tmušić odlučio je da nastupa za tzv. državu Kosovo. čiji je reprezentativni dres obukao u kvalifikacijama za SP. On je nastupio protiv Luksemburga, Islanda i Slovačke, a za oko 19 minuta prosečno… »
"Važna je samo košarka": Oglasio se Srbin koji igra za reprezentaciju tzv. Kosova: Moje ime se koristi za obračune
Sportal blic 27.10.2021
Vest o prvom Srbinu koji je zaigrao za košarkašku reprezentaciju tazv. Kosova izazvala je dosta rekacija u domaćoj javnosti. nedavno je zaigrao za reprezentaciju tzv. države Kosovo u kvalifikacijama za Mundobasket, a vest o tome izazvala je oprečne… »
Vesti dana »

Grbović (PSG) o Vučićevom pozivu na dijalog: Upućen tako da bude odbijen
Beta pre 3 satajoš 90 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 65 povezanih

Protesti održani u više gradova: Kragujevčani ispred SNS, kordon dočekao Beograđane kod RTS
N1 Info pre 32 minutajoš 16 povezanih

(Mapa) "pratite hitna upozorenja": Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, RHMZ se oglasio rano jutros: Jako nevreme će se sručiti na ove delove Srbije!
Blic pre 32 minutajoš 71 povezana

Sijarto: Napad na naftovod Družba ozbiljniji od prethodnih, EU mora da reaguje
RTV pre 22 minutajoš 26 povezanih