Повезане вести

Премијер Луксембурга оптужен за плагијат: Морао сам другачије да поступим

Нова 27.10.2021
Премијер Луксембурга Гзавије Бетел, оптужен да је плагирао дипломски рад на француском универзитету у Нансију, признао је да је "требало другачије" да поступи. Према онлајн медијској кући Репортер.лу, Бетел је плагирао више од… »

Н1 Инфо 27.10.2021
Премијер Луксембурга Гзавије Бетел, оптужен да је плагирао дипломски рад на француском универзитету у Нансију, признао је да је "требало другачије" да поступи. Према онлајн медијској кући Репортер.лу, Бетел је плагирао више од… »
Премијер Луксембурга оптужен за плагијат, признаје да је мастер рад требало написати другачије

Премијер Луксембурга оптужен за плагијат, признаје да је мастер рад требало написати другачије

РТС 27.10.2021
Након што је локални лист објавио текст у коме тврди да само две од 56 страница мастер рада Гзавијеа Бетела нису биле плагијат, премијер Луксембурга каже да је тезу требало урадити другачије. Луксембуршки портал репортер.лу… »
Премијер Луксембурга оптужен за плагијат докторске дисертације: Требало је другачије да поступим

Премијер Луксембурга оптужен за плагијат докторске дисертације: Требало је другачије да поступим

Курир 27.10.2021
Премијер Луксембурга Гзавије Бетел (48), оптужен је да је плагирао докторску дисертацију коју је бранио пре 20 година на Универзитету Нанси.Нанци. Убрзо пошто су локални медији објавили ову вест, огласио се премијер и признао да… »

Вести дана »