Povezane vesti

Progovorio svedok džonićevog zlodela: Kako me je uvukao u trostruko ubistvo! Monstrum na dan masakra pio kafu sa đokićem

Progovorio svedok džonićevog zlodela: Kako me je uvukao u trostruko ubistvo! Monstrum na dan masakra pio kafu sa đokićem

Kurir 27.10.2021
Mladić (20) koji je dan pre likvidacije porodice Đokić vratio kući osumnjičenog, pošto je on prethodno sakrio motor na mestu zločina, kaže da je šokiran. Goran Džonić (54), osumnjičeni za ubistvo brata od tetke Gorana (57), snaje Gordane (56)… »
Džonić uhvaćen u novoj laži: Na dan nestanka i ubistva porodice Đokić bio u blizini mesta gde je spaljen goranov "pasat"…

Džonić uhvaćen u novoj laži: Na dan nestanka i ubistva porodice Đokić bio u blizini mesta gde je spaljen goranov "pasat"…

Blic 27.10.2021
Na dan nestanka Gorana, Gordane i Lidije Đokić u nedelju 26. septembra, osumnjičeni za njihovo brutalno ubistvo, Goran Džonić iz Moravca, bio je u Tešici kod mosta na Južnoj Moravi gde je oko 16 časova pozvao jednog mladića da dođe i doveze ga… »
Umešao me je u trostruko ubistvo: Dan pre Džonić odvezao skuter na mesto zločina, a onda pozvao komšiju da ga vrati u…

Umešao me je u trostruko ubistvo: Dan pre Džonić odvezao skuter na mesto zločina, a onda pozvao komšiju da ga vrati u…

Kurir 27.10.2021
Goran Džonić(54), osumnjičeni za ubistvo brata od tetke Gorana(47), Gordane(46) i bratanice Lidije(25) je nesumnjivo dan pre ubistva, u nedelju, odvezao skuter na mesto gde je bilo planirano da se zapali automobil "Pasat" jer je kasnije zvao svog… »
Nije ni slutio da je umešan u zločin: Džonić komšiju (20) pozvao da mu pomogne

Nije ni slutio da je umešan u zločin: Džonić komšiju (20) pozvao da mu pomogne

Nova 27.10.2021
Dvadesetogodišnji Moravčanin (identit poznat redakciji) bez imalo svoje krivice, umalo je postao saučesnik u nezapamćenom zločinu samo zato što je izašao u susret molbi prvog komšije Gorana Džonića. Mladić je dan uoči zločina, nakon što mu… »

Vesti dana »