Повезане вести

Радник шокирао Звезду, Партизан на плус пет

Радник шокирао Звезду, Партизан на плус пет

Спортски журнал 27.10.2021
Црвено-бели поражени у Сурдулици са 2:1 у одложеном мечу петог кола Супер лиге Србије. Фудбалери Радника победили су у Сурдулици Црвену звезду са 2:1 у одложеној утакмици петог кола Супер лиге Србије и нанели јој први пораз у… »
Пораз Звезде од Радника у Сурдулици

Пораз Звезде од Радника у Сурдулици

Дневник 27.10.2021
СУРДУЛИЦА: Фудбалери Црвене звезде поражени су данас од Радника у Сурдулици 2:1 (1:0) у заосталој утакмици петог кола Суперлиге Србије. Стрелци за Радник били су Милош Спасић у 14. и Лазар Лукић у 54. минуту, а за Звезду Ел Фарду… »
Сензација и историјска победа Радника у Сурдулици! Звезда поражена после 16 месеци

Сензација и историјска победа Радника у Сурдулици! Звезда поражена после 16 месеци

Вести онлине 27.10.2021
Фудбалери Црвене звезде поражени су у Сурдулици од Радника 2:1 у одложеном мечу 5. кола Суперлиге Србије. Звезда је нападала током већег дела меча, али су фудбалери Радника одлично користили своје шансе и на голу имали одличног… »
Ђорђевић након велике победе над звездом: ‘У еуфорији сам, не могу да дођем до даха!’

Ђорђевић након велике победе над звездом: ‘У еуфорији сам, не могу да дођем до даха!’

Хот спорт 27.10.2021
Несумњиво велика победа за Радник! Фудбалери Радника из Сурдулице су на свом терену савладали актуелног првака државе, екипу Црвене звезде. Ово је дефинитивно највеће изненађење досадашњег дела првенства, јер не само да је… »
‘Ја сам бирао састав и наместио тактику’: Станковић преузео кривицу на себе после шокантног пораза, није штедео речи након…

‘Ја сам бирао састав и наместио тактику’: Станковић преузео кривицу на себе после шокантног пораза, није штедео речи након…

Хот спорт 27.10.2021
Радник је данас направио велико изненађење. Фудбалери Црвене звезде су изгубили од Радника у Сурдулици на гостујућем терену резултатом 2:1, а устиске после утакмице изнео је шеф стручног штаба Дејан Станковић. – Тешко је када се… »
Потценили сте их, нека вам ово буде за наук! Навијачи Звезде од играча траже само једно у наставку сезоне! (видео)

Потценили сте их, нека вам ово буде за наук! Навијачи Звезде од играча траже само једно у наставку сезоне! (видео)

Мондо 27.10.2021
Присталице Црвене звезде су после пораза у Сурдулици послале јасну поруку фудбалерима. Присталице Црвене звезде су после пораза у Сурдулици послале јасну поруку фудбалерима. Доживела је Црвена звезда први пораз после чак 500… »
Станковић: Преузимам одговорност за пораз у Сурдулици

Станковић: Преузимам одговорност за пораз у Сурдулици

Бета 27.10.2021
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић преузео је одговорност за данашњи пораз од Радника у Сурдулици, у заосталој утакмици петог кола Супер лиге Србије. "Преузимам сву одговорност, ја сам тај који је спремао утакмицу и… »
После 500 дана и 50 мечева: Звезда доживела пораз!

После 500 дана и 50 мечева: Звезда доживела пораз!

Н1 Инфо 27.10.2021
Шампион Србије Црвена звезда доживео је први пораз у Суперлиги после тачно 500 дана и 50 одиграних утакмица! Бољи од црвено-белих био је Радник на свом терену резултатом 2:1 у заосталом мечу петог кола домаћег првенства. Екипа… »
Изненађење сезоне - Радник после 99 минута игре угасио светла Црвеној звезди у Сурдулици и исписао историју!

Изненађење сезоне - Радник после 99 минута игре угасио светла Црвеној звезди у Сурдулици и исписао историју!

Спортске.нет 27.10.2021
Фудбалери Радника из Сурдулице савладали су Црвену звезду са 2:1 (1:0) у заосталој утакмици 5. кола Супер лиге Србије. Јурили су Станковићеви изабраници 52. утакмицу без пораза у домаћем првенству у низу, али заустављени су у… »
‘Терзић да напусти звезду, Борјан нек оде у графичар’: Делије су кивне након шокантног пораза, упутиле су бруталне критике на…

‘Терзић да напусти звезду, Борјан нек оде у графичар’: Делије су кивне након шокантног пораза, упутиле су бруталне критике на…

Хот спорт 27.10.2021
Навијачи црвено-белих револтирани након тешког пораза од Радника. Након сјајне серије у Суперлиги, изабраници Дејана Станковића претрпели су тежак пораз на гостовању у Сурдулици, пошто је Радник славио са 2:1 у заосталом мечу 5… »
Звездин очај у Сурдулици: Радник нанео тежак пораз црвено-белима, Станковићу неће бити добро када погледа табелу! (видео)

Звездин очај у Сурдулици: Радник нанео тежак пораз црвено-белима, Станковићу неће бити добро када погледа табелу! (видео)

Хот спорт 27.10.2021
Изабраници Душана Ђорђевића одиграли су меч за памћење. У заосталом мечу 5. кола Суперлиге Србије, Радник је на свом терену шокирао екипу српског шампиона – 2:1. Већ у петом минуту сусрета Спасић је могао свој тим да доведе у… »
Станковић криви себе – џентлменски потез после тешког пораза

Станковић криви себе – џентлменски потез после тешког пораза

Нова 27.10.2021
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић каже да је он одговоран за пораз црвено-белих у Сурдулици. Звезда је изгубила са 2:1 од домаћег Радника, а голове у заосталом мечу петог кола Суперлиге постизали су Милош Спасић и Виктор Лукић… »
"Оде титула", "брука и срамота" , а ту су и похвале, али за Радник! (ТВИТОВИ)

"Оде титула", "брука и срамота" , а ту су и похвале, али за Радник! (ТВИТОВИ)

Спортске.нет 27.10.2021
Фудбалери Црвене звезде остали су "кратких рукава" у Сурдулици с обзиром на то да их је Радник надиграо са 2:1 у заосталој утакмици 5. кола Супер лиге Србије. Меч који није био ни налик неким претходним из минулих сезона. Мањак… »
Полувреме - Богдановски мучи Звезду, Радник води, а навијачи се боје губитка титуле! (ТВИТОВИ)

Полувреме - Богдановски мучи Звезду, Радник води, а навијачи се боје губитка титуле! (ТВИТОВИ)

Спортске.нет 27.10.2021
Фудбалери Радника из Сурдулице воде са 1:0 на полувремену утакмице против Црвене звезде у заосталој утакмици 5. кола Супер лиге Србије. Интересантно полувреме је иза нас, где смо видели отворену и храбру игру сурдуличког… »
"Сам као дух" - Спасић матирао Борјана за радост Радника!

"Сам као дух" - Спасић матирао Борјана за радост Радника!

Спортске.нет 27.10.2021
Фудбалери Радника из Сурдилице повели су у дуелуи са Црвеном звездом у заосталој утакмици 5. кола Супер лиге Србије поготком Милоша Спасића у 15. минуту. Велики посао обавио је Богдановски на десном крилу центриравши право на… »
Најава дана (среда, 27. октобар): Црвено-бели у Сурдулици, Влаховић у Риму

Најава дана (среда, 27. октобар): Црвено-бели у Сурдулици, Влаховић у Риму

Моззарт спорт 27.10.2021
Погледајте кратку бет анализу најинтересантнијих мечева у дану пред нама. РАДНИК – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА, 17.00 (Фудбал, Србија 1) | Комплетна понуда на ввв.моззартбет.цом И минималац је довољан био Звезди да обави посао, и узме… »

Вести дана »