Повезане вести

Смаилагић: “Играо сам у НБА пред већим бројем навијача, али овакву атмосферу нисам видео”

Смаилагић: “Играо сам у НБА пред већим бројем навијача, али овакву атмосферу нисам видео”

Вести онлине 28.10.2021
Кошаркаши Партизана победили су синоћ Турк Телеком 85:59 у другом мечу групне фазе Еврокупа у хали “Александар Николић”. Тим Жељка Обрадовића дошао је од друге победе у европском такмичењу, што им је укупно седми тријумф у… »
Смаилагић након важне победе: „Ово нема ни у НБА“!

Смаилагић након важне победе: „Ово нема ни у НБА“!

Хот спорт 28.10.2021
Кошаркаши Партизана убедљиво су стигли до друге победе у Еврокупу против Турк Телекома (85:59), а пун утисака након меча био је Ален Смаилагић. Ален Смаилагић је стигао као велико појачање, а већ на самом старту каријеру у… »
То што има Партизан, нема ни у НБА, питајте ''Смајлија''!

То што има Партизан, нема ни у НБА, питајте ''Смајлија''!

Спортске.нет 28.10.2021
Из меча у меч, кошаркаши Партизана одушевљавају своје навијаче, а најновији тријумф остварили су синоћ у пуном ''Пиониру'' против Турк Телекома, када су славили са убедљивих 85:59. Атмосфера је била сјајна, карактеристична за… »
Смаилагић: Био сам у НБА, али ово никад нисам доживео; Аврамовић: Одиграли смо преозбиљно

Смаилагић: Био сам у НБА, али ово никад нисам доживео; Аврамовић: Одиграли смо преозбиљно

Моззарт спорт 28.10.2021
„Енергија навијача нас је покренула од првог минута и дала нам снагу да дођемо до тријумфа“, рекао је Ален. Залетали су се у рекламе или у публику и показивали колику жељу имају да дођу до још једне победе и усреће све људе… »
Обрадовић перфекциониста: Има много ствари које ћемо унутар екипе да решимо

Обрадовић перфекциониста: Има много ствари које ћемо унутар екипе да решимо

Нова 28.10.2021
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да је задовољан победом против Турк Телекома у Еврокупу и навео да екипа мора још да ради. „Добар је осећај. Видели смо два различита дела утакмице. У првом смо играли веома… »
Обрадовић: Мој посао је да укажем на грешке

Обрадовић: Мој посао је да укажем на грешке

Вести онлине 28.10.2021
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изразио је задовољство новом убедљивом победом његових изабраника ове сезоне. Црно-бели су у среду увече у дворани “Александар Николић” надиграли Турк Телеком резултатом 85:59. – Два… »
"Не знам да ли вас то: Занима!" Жељко Обрадовић после фантастичне партије у Еврокупу открио: Постоје неке ствари унутар…

"Не знам да ли вас то: Занима!" Жељко Обрадовић после фантастичне партије у Еврокупу открио: Постоје неке ствари унутар…

Спортал блиц 28.10.2021
Кошаркаши су на феноменалан начин победили тим Турк Телекома резултатом 85:59 (21:12, 20:22, 23:7, 21:18), а после меча је своје утиске пренео и . Оно што је било свима јасно, је управо то да су вечерас црно-бели блистали… »
Кошаркаши Партизана убедљиви против Турк Телекома у Еврокупу

Кошаркаши Партизана убедљиви против Турк Телекома у Еврокупу

Данас 27.10.2021
Кошаркаши Партизана победили су вечерас на свом терену у Београду Турк Телеком са 85:59 (21:12, 20:22, 23:7, 21:18), у утакмици другог кола Групе А у Еврокупу и остварили други тријумф. Пред више од 6.000 гледалаца у хали… »
Партизан разбија редом: Црно-бели декласирали Турке у Еврокупу, навијачи правили нестварне сцене у "Пиониру"

Партизан разбија редом: Црно-бели декласирали Турке у Еврокупу, навијачи правили нестварне сцене у "Пиониру"

Спортал блиц 27.10.2021
Кошаркаши Партизана остварили су нов, убедљиву победу у Еврокупу и то у Београду над екипом Турк Телекома резултатом 85:59 (21:12, 20:22, 23:7, 21:18). Најефикаснији у редовима црно-белих био је Пантер са 19, а пратили су га… »
"Па, то је нормално!" Жељко Обрадовић имао поруку за навијаче Партизана

"Па, то је нормално!" Жељко Обрадовић имао поруку за навијаче Партизана

Вечерње новости 27.10.2021
ФОТО: Архива новости Партизан је у 2. колу Еврокупа савладао екипу Турк Телекома, а одмах после тог тријумфа, стратег домаћина који је имао велику подршку у некадашњем "Пиониру", Жељко Обрадовић, истакао је следеће: - Играли… »

Вести дана »