Povezane vesti

Aleksić negirao silovanja i polno uznemiravanje glumica

Politika 28.10.2021
Pripremno ročište pred suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole, počelo je danas pred Višim sudom u Beogradu. Aleksić se na ročištu, koje je bilo zatvoreno za… »

Advokat oštećenih tražio izuzeće sudije u procesu protiv Aleksića

Politika 28.10.2021
Pred sam početak pripremnog ročišta pred suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženog za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole, punomoćnik oštećenih glumica Jugoslav Tintor zatražio je izuzeće predsednika… »

Advokat oštećenih u slučaju Mike Aleksića tražio izuzeće sudije

Dnevnik 28.10.2021
BEOGRAD: Pred sam početak pripremnog ročišta pred suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženog za silovanje i polno uzniravanje sedam polaznica te škole, punomoćnik oštećenih glumica Jugosalav Tintor zatražio je izuzeće… »

Mika Aleksić u sudu negirao optužbe, predložio oko 60 svedoka: Njegov advokat uzviknuo "pobeđujemo"

Telegraf 28.10.2021
* Vlasnik škole glume tereti se za polno uznemiravanje svojih polaznica * On je od 10. septembra u kućnom pritvoru. U Višem sudu u Beogradu danas je održano pripremno ročište vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću pred suđenje povodom… »

Trifunović: Beograd može da padne zato – Beograđani izađite na izbore

Nova 28.10.2021
Glumac Sergej Trifunović predložio je u emisiji "Među nama" koleginicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, koje su vlasnika škole glume Miku Aleksića optužile za silovanje, da se formira neka organizacija za pomoć devojčicama koje su isto tako… »

Miroslav Aleksić se izjasnio da nije kriv, nastavak ročišta 15. novembra

N1 Info 28.10.2021
Pripremno ročište za postupak koji se vodi protiv Miroslava Aleksića, optuženog za silovanje i polno uznemiravanje polaznica škole glume, prekinuto je i biće nastavljeno 15. novembra, rekao je advokat oštećenih Jugoslav Tintor. Vlasnik škole… »

Završeno ročište: Aleksić negirao optužbe, sudija odbio samoizuzeće koje su tražili advokati

Blic 28.10.2021
U Višem sudu u Beogradu danas je održano pripremno ročište vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću pred suđenje povodom optužbi za više silovanja i polnog uznemiravanja polaznica njegove škole. Aleksić je na ročištu negirao krivicu, a… »

Počelo suđenje za ubistvo telohranitelja Filipa Koraća: Bombom likvidirali Bosketa, optuženi u zatvoru u Spužu

Blic 28.10.2021
Viši sud u Beogradu odlučio je danas da Beograđaninu Darku Duloviću (31), koji je optužen za pomaganje u ubistvu Siniše Milića, zvanog Boske, sudi u odsustvu, pošto on nije izručen iz Crne Gore. Dulović se, podsetimo, trenutno nalazi u zatvoru… »

Odbrana Aleksića pozvala više od 50 svedoka, među njima i glumci

Nova 28.10.2021
Pripremno ročište u postupku protiv Miroslava Aleksića, optuženog za četiri krivična dela silovanja i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, održano je danas, a okrivljeni je negirao krivicu. Aleksićeva odbrana danas je dostavila nove dokaze… »

Počelo suđenje za ubistvo telohranitelja Filipa Koraća: Bombom likvidirali Bosketa, optuženi u zatvoru u Spužu

Kurir 28.10.2021
Viši sud u Beogradu odlučio je danas da Beograđaninu Darku Duloviću (31), koji je optužen za pomaganje u ubistvu Siniše Milića, zvanog Boske, sudi u odsustvu, pošto on nije izručen iz Crne Gore. Dulović se, podsetimo, trenutno nalazi u zatvoru… »

Miroslav Aleksić se na pripremnom ročištu izjasnio da nije kriv

RTS 28.10.2021
Pripremno ročište pred suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i polno uzniravanje sedam polaznica te škole, počelo je pred Višim sudom u Beogradu. Aleksić se na ročištu, koje je bilo zatvoreno za javnost… »

Miroslav Mika Aleksić se izjasnio da nije kriv, nastavak pripremnog ročišta 15. novembra

Danas 28.10.2021
Miroslav Mika Aleksića, optužen za silovanja i polna uzmeiravanja polaznica svoje škole glume, izjasnio se danas na pripremnom ročištu da nije kriv, saznaje naš list. Kako saznajemo, odbrana je predložila oko 60 svedoka, među kojima je i… »

Aleksić negirao silovanje i polno uznemiravanje glumica

RTV 28.10.2021
BEOGRAD - Pripremno ročište pred suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole, počelo je danas pred Višim sudom u Beogradu. Aleksić se na ročištu, koje je bilo zatvoreno… »

Miroslav Aleksić se pred sudom izjasnio da nije kriv

Slobodna Evropa 28.10.2021
Pripremno ročište za postupak protiv Miroslava Aleksića, vlasnika škole glume, optuženog za silovanje i polno uznemiravanje polaznica škole, počelo je pred Višim sudom u Beogradu u četvrtak 28. oktobra. Aleksić se na ročištu, koje je bilo… »

Završeno pripremno ročište miki Aleksiću: Negirao silovanja i polno uznemiravanje glumica (foto/video)

Večernje novosti 28.10.2021
Foto: P.Milošević Aleksić se na ročištu, koje je bilo zatvoreno za javnost, kratko izjasnio da nije kriv, a detaljnu odbranu izneće naknadno na suđenju, koje bi trebalo da bude javno. Ročište je trajalo skoro tri sata i biće nastavljeno 15… »

Miroslav Aleksić, prvo ročište na sudu: „Nisam kriv za silovanje“

Nova 28.10.2021
Miroslav Aleksić, vlasnik škole glume, optužen za silovanje i nedozvoljene polne radnje, izjasnio se danas pred Višim sudom u Beogradu da "nije kriv", saznaje Nova.rs. Prethodno, advokat Jugoslav Tintor zatražio je izuzeće sudije Bozović jer je… »

Aleksić negirao silovanja i polno uznemiravanje glumica

Dnevnik 28.10.2021
BEOGRAD: Pripremno ročište pred suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i polno uzniravanje sedam polaznica te škole, počelo je danas pred Višim sudom u Beogradu. Aleksić se na ročištu, koje je bilo zatvoreno za… »

Aleksić: "Nisam kriv"

B92 28.10.2021
Pripremno ročište pred suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, počelo je danas pred Višim sudom u Beogradu. On je optužen za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole. Aleksić se na ročištu, koje je bilo zatvoreno za… »

Miroslav Aleksić se izjasnio da nije kriv, nastavak ročišta 15. novembra

Sputnik 28.10.2021
Pripremno ročište za postupak koji se vodi protiv Miroslava Aleksića, optuženog za silovanje i polno uznemiravanje polaznica škole glume, prekinuto je i biće nastavljeno 15. novembra, rekao je advokat oštećenih Jugoslav Tintor. Aleksić se… »

Advokati mike aleksića predložili 60 svedoka: Evo kako su zastupnici oštećenih odmah reagovali! (foto, video)

Mondo 28.10.2021
Advokat oštećenih Jugoslav Tintor je potvrdio da je pripremno ročište odloženo. Advokat oštećenih Jugoslav Tintor je potvrdio da je pripremno ročište odloženo. Danas je pred Višim sudom u Beogradu održano pripremno ročište vlasniku škole… »

Pripremno ročište miki Aleksiću: Nastavljeno suđenje, punomoćnik glumica tražio samoizuzeće sudije (foto)

Večernje novosti 28.10.2021
Foto: P.Milošević Sudski proces počeo je jutros oko 9.30 u Višem sudu u Beogradu. Aleksić je u sud stigao u pratnji svog advokta Zorana Jakovljevića, koji je novinarima poručio: "Pobedićemo!" Kako javlja reporter "Novosti", nešto posle 10.30… »

Završeno pripremno ročište Miki Aleksiću: Izjasnio se da nije kriv, odbrana predložila 60 novih svedoka

Kurir 28.10.2021
Pripremno ročište za suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume, optuženom za silovanja i polna uznemiravanja učenica njegove škole, završeno je danas, a kako saznajemo Aleksić se izjasnio da nije kriv. Pripremno ročište biće… »

Suđenja za ubistvo na Autokomandi počinje 9. Decembra

RTV 28.10.2021
BEOGRAD - Pripremno ročište pred suđenje Beograđaninu Darku Duloviću (31), optuženom za pomaganje u brutalnoj likvidaciji Siniše Milića Bosketa na Autokomandi pre tri godine, održano je danas u njegovom odsustvu pred Višim sudom u Beogradu, jer… »

Ubistvo na Autokomandi: Održano pripremno ročište, suđenje počinje 9. decembra

Nova 28.10.2021
Pripremno ročište pred suđenje Beograđaninu Darku Duloviću (31), optuženom za pomaganje u brutalnoj likvidaciji Siniše Milića Bosketa na Autokomandi pre tri godine, održano je danas u njegovom odsustvu pred Višim sudom u Beogradu, jer on služi… »

Pripremno ročište pred suđenje Miroslavu Aleksiću

Novi magazin 28.10.2021
U Višim sudom u Beogradu održava se pripremno ročište pred suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica škole. Aleksić je u sud stigao u pratnji svog advokta Zorana Jakovljevića… »

Advokat Milene Radulović traži da se sudija sam izuzme iz postupka

Nova 28.10.2021
Advokati glumice Milene Radulović, koja je optužila Miroslava Aleksića, vlasnika škole glume, za silovanje, zatražila je od postupajućeg sudije u postupku Zorana Božovića da se sam izuzme. Advokat Jugoslav Tintor zatražio je to jer je sudija… »

Prekinuto suđenje Miki Aleksiću: Advokati oštećenih traže da se samoizuzme sudija - otkriven i razlog

Mondo 28.10.2021
Advokati ostećenih traže samoizuzeće sudije Zorana Božovića koji je bio u krivičnom veću koje je prethodno produžilo pritvor. Advokati ostećenih traže samoizuzeće sudije Zorana Božovića koji je bio u krivičnom veću koje je prethodno… »

Mika aleksić stigao U sud: Izjašnjava se da li je kriv, advokat poručio - "pobedićemo" (foto/video)

Večernje novosti 28.10.2021
Foto: P.Milošević U sud su stigli i punomoćnici oštećenih glumica Denis Bećirić i Borivoje Borović, koji će danas zastupati njihove interese na ročištu, a one će biti naknadno pozvane da svedoče tokom suđenja. Kako javlja reporter "Novosti"… »

Skandal: Devojke prišle Miki Aleksiću da naprave selfi s njim

Nova 28.10.2021
Nekoliko devojaka, za koje se pretpostavlja da su iz pravnog tima osumnjičenog, prišle su danas ispred sudnice Višeg suda u Beogradu Miroslavu Aleksiću, reditelju i vlasniku studija glume "Stvar srca", koji je optužen za silovanje i nedozvoljene… »

Selfi s Miroslavom Aleksićem

B92 28.10.2021
Nekoliko devojaka prišle su danas ispred sudnice Višeg suda u Beogradu Miroslavu Aleksiću i napravile zajedničku fotografiju s njim. Kako javlja reporter Nova.rs sa lica mesta, najverovatnije je reč o pripravnicama, odnosno advokaticama koje je… »

FOTO Aleksić stigao u sud, njegov advokat uzviknuo: „Pobeđujemo!“

Nova 28.10.2021
Miroslav Mika Aleksić, reditelj i vlasnik studija glume "Stvar srca", stigao je u Viši sud u Beogradu, gde bi trebalo da se održi pripremno ročište povodom optužbi za silovanje i nedozvoljene polne radnje, koje su protiv njega iznele glumice… »

Mika Aleksić prvi put pred sudom: Došao sa nanogicom, izjasniće se o krivici, advokat izjavio - pobeđujemo (foto, video)

Mondo 28.10.2021
Pripremno ročište na sudu je zatvoreno za javnost, a Miroslav Aleksić se prvi put izjašnjava o krivici. Pripremno ročište na sudu je zatvoreno za javnost, a Miroslav Aleksić se prvi put izjašnjava o krivici Danas u 10 sati pred Višim sudom u… »

Mika Aleksić stigao u sud: Prvi put se izjašnjava o zlostavljanju polaznica njegove škole glume (foto)

Blic 28.10.2021
U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da se održi pripremno ročište vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću pred suđenje povodom optužbi za više silovanja i polno uznemiravanje polaznica njegove škole. Aleksić je stigao u sud u 9:30… »

Miroslav Aleksić na sudu zbog optužbi za četiri silovanja: Prvi put se izjašnjava o krivici

B92 28.10.2021
Pred Višim sudom u Beogradu danas će u 10 sati biti održano pripremno ročište vlasniku škole Miroslavu Aleksiću, optuženom za četiri krivična dela silovanja. Od toga - dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od… »

Mika Aleksić danas na sudu zbog optužbi za silovanja: Izjašnjava se o krivici

Nova 28.10.2021
Pred Višim sudom u Beogradu danas će u 10 sati biti održano pripremno ročište vlasniku škole Miroslavu Aleksiću, optuženom za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega… »

Aleksić danas prvi put na sudu zbog 4 silovanja: Dolazi sa nanogicom iz kućnog pritvora, izjasniće se o krivici, a preti mu…

Blic 28.10.2021
Pred Višim sudom u Beogradu danas će u 10 sati biti održano pripremno ročište vlasniku škole Miroslavu Aleksiću, optuženom za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega… »

Mika na klupi: Danas pripremno ročište reditelju Aleksiću, optuženom za nekoliko silovanja

Večernje novosti 28.10.2021
Foto Tanjug On je optužen za silovanja i nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica svog studija od 2012. do 2019. godine. Dve oštećene koje su otkrile svoje identitete i prve prijavile Aleksića policiji su glumice Milena Radulović i Iva… »

Vesti dana »