Повезане вести
Јеремић за Нова.рс о осипању странке и тешким речима Владимира Ковачевића
Нова 28.10.2021
Након што су Народну странку у дану напустила два члана Председништва, а спекулише се да су ван видокруга јавности то учинили још неки чланов, лидер ове странке Вук Јеремић рекао је за Нова.рс да нема намеру да говори лоше о… »
Егзодус из НС: „Суштина проблема је у Вуку Јеремићу, у сукобу је с Поношем“
Нова 28.10.2021
Образованији сам од Вука. Он је копљасто образован, у једном смеру, а ја имам бедем образовање које је много шире. Зашто бих онда ја на Вука Јеремића гледао као на будућност Народне странке? Као лидера га више не респектујем… »
"Јеремића не поштујем као лидера, образованији сам од њега": Високи функционери нс напустили странку! Боровић се враћа…
Блиц 28.10.2021
Два члана Председништва Народне странке напустила су ту организацију у једном дану. Адвокат Боривоје Боровић убудуће ће се посветити адвокатури, док је председник Одбора за привреду и предузетништво Владимир Ковачевић… »
Знатно осипање чланства народне странке: Вука Јеремића напушта све већи број чланова
Курир 28.10.2021
Народну странку Вука Јеремића у последње време напушта све више чланова. Последњи у низу који су окренули леђа Јеремићу су члан Председништва странке - адвокат Боривоје Боровић, председник Одбора за привреду и предузетништво… »
Владимир Ковачевић: Суштина проблема је у Вуку Јеремићу
Данас 27.10.2021
Суштински разлог због којег сам напустио Народну странку је тај што странка није прихватила моје идеје због којих сам и дошао у странку. А то је да дам одговоре на оно што народ очекује – како ће им сутра заиста бити боље. Ако… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана