Повезане вести

Предсједница потврдила да амерички војници обучавају тајванске на отоку

Предсједница потврдила да амерички војници обучавају тајванске на отоку

Ал Јазеера 28.10.2021
Потврда је изречена док Кина увелико повећава војни притисак на Тајван, укључујући мисије кинеских борбених авиона у тајванској идентификацијској зони протузрачне одбране. Мањи број америчких војника на Тајвану обучава… »
Тајван званично потврдио присуство америчких војника на острву

Тајван званично потврдио присуство америчких војника на острву

Нова 28.10.2021
Мали број америчких снага стациониран је на Тајвану како би спроводио обуке са тајванским војницима, рекла је председница Цај Инг-Вен у интервјуу за ЦНН, потврђујући тиме присуство америчких трупа на острву које Кина сматра… »
Председница Тајвана: Имам поверења у САД да ће нас бранити од Кине

Председница Тајвана: Имам поверења у САД да ће нас бранити од Кине

Н1 Инфо 28.10.2021
Тајванска председница Тсаи Инг-вен изјавила је да има поверења у Сједињене Америчке Државе да ће бранити то острво од Кине. „Имам поверења с обзиром на дугогодишње односе који нас везују за САД, као и подршку америчког… »
Тајванска председница потврдила присуство снага САД на острву

Тајванска председница потврдила присуство снага САД на острву

Слободна Европа 28.10.2021
Тајванска председница Цаи Инг Вен потврдила је да је мали број америчких војника присутан на Тајвану како би помогли у обуци снага тог острва и изразила уверење да ће војска САД бранити острво у случају кинеског напада, јавља… »
Председница Тајвана први пут потврдила: Америчка војска присутна на тлу острва у средишту напетости Кине и САД! Видео

Председница Тајвана први пут потврдила: Америчка војска присутна на тлу острва у средишту напетости Кине и САД! Видео

Курир 28.10.2021
Председница Тајвана, острва у средишту растућих тензија између Кине и САД, први пут је потврдила присутност америчких војника у тој земљи. Цаи Инг-вен дала је ексклузивни интервју за ЦНН у којем је рекла да "кинеска претња… »

Вести дана »