Povezane vesti

Ibrahimović je imao posebnu poruku za gej fudbalera: Njegove reči će pamtiti čitav život! (video)

Ibrahimović je imao posebnu poruku za gej fudbalera: Njegove reči će pamtiti čitav život! (video)

Hot sport 28.10.2021
Gospodski potez jednog od najboljih. Džoš Kavalo, fudbaler Adelejd junajteda, juče je izašao pred kameru i priznao da je homoseksualac. Njegovu izjavu podržali su mnogi fudbaleri, velike zvezde, a oglasio se i napadač Milana Zlatan Ibrahimović. You… »
Fudbal i LGBT: „Ja sam fudbaler i ja sam gej" - Australijanac Džoš Kavaljo otvoreno o seksualnosti

Fudbal i LGBT: „Ja sam fudbaler i ja sam gej" - Australijanac Džoš Kavaljo otvoreno o seksualnosti

BBC News 28.10.2021
Fudbaler Adelaide Junajted postao je prvi igrač neke profesionalne koji je ovo uradio. Džoš Kavaljo, fudbaler australijskog kluba Adelaida Junajted, prvi je profesionalni fudbaler koji je otvoreno progovorio o sopstvenoj seksualnosti. Ovaj… »
Ibrahimović poslao moćnu poruku fudbaleru koji je priznao da je gej

Ibrahimović poslao moćnu poruku fudbaleru koji je priznao da je gej

Vesti online 28.10.2021
Fudbaler australijskog Adelejd Junajteda Džoš Kavaljo jedini je aktivni profesionalni igrač iz prvog ranga takmičenja koji je obelodanio je da je homoseksualac. Kako prenosi BBC, Kavaljo je o svojoj seksualnosti progovorio za oficijalni tviter nalog… »
Australijanac priznao da je gej: Zlatan Ibrahimović mu poslao poruku (video)

Australijanac priznao da je gej: Zlatan Ibrahimović mu poslao poruku (video)

Večernje novosti 28.10.2021
foto: EPA Naime, Australijanac je putem video-poruke objavio da je gej. Tako je postao prvi fudbaler u najjačem rangu nekog profesionalnog takmičenja koji je saopštio da je homoseksualac, a odmah je dobio podršku brojnih klubova, igrača... - Bio je… »
Zlatan se obratio fudbaleru koji je objavio da je gej: U par rečenica Ibrahimović izazvao mnoštvo reakcija

Zlatan se obratio fudbaleru koji je objavio da je gej: U par rečenica Ibrahimović izazvao mnoštvo reakcija

Sportal blic 28.10.2021
, defanzivac australijskog , jedini je aktivni fudbaler, iz prvih divizija takmičenja širom sveta, koji je otvoreno priznao da je homoseksualac. To je učinio u sredu, a već dobija veliku podršku fudbalske javnosti. Kavaljo je činjenicu da je… »
Ibra stao uz 1. igrača koji je objavio da je gej: Ti si šampion VIDEO

Ibra stao uz 1. igrača koji je objavio da je gej: Ti si šampion VIDEO

Nova 28.10.2021
Zlatan Ibrahimović pružio je podršku australijskom igraču Džošu Kavalju, prvom fudbaleru u najjačem rangu nekog profesionalnog takmičenja koji je saopštio da je homoseksualac. Džoš se ohrabrio i dobio podršku velikog broja svetskih klubova i… »
Zlatan Ibrahimović se javio gej fudbaleru iz Australije: Sve je rekao sa 10 reči, a navijači su ga napali

Zlatan Ibrahimović se javio gej fudbaleru iz Australije: Sve je rekao sa 10 reči, a navijači su ga napali

Mondo 28.10.2021
Zlatan Ibrahimović je najpoznatiji fudbaler koji je pružio podršku Džošu Kavalu. Zlatan Ibrahimović je najpoznatiji fudbaler koji je pružio podršku Džošu Kavalu. U strahu od stigmatizacije fudbaleri homoseksualne orijentacije to uglavnom kriju… »

Vesti dana »