Povezane vesti
Nikad oštriji Mrkela: Sramota me bilo onakve Zvezde, igrači da razmisle o načinu života i vakcinaciji
Mozzart sport 28.10.2021
“I dalje sam ubeđen da ćemo osvojiti titulu”, poručio sportski direktor crveno-belih. Crvena zvezda je napravila veliki korak unazad u borbi za šampionsku titulu. Posle više od 16 meseci crveno-beli su doživeli poraz u prvenstvu i igrom u… »
Direktor prozvao igrače zvezde: Neće vakcinu, a razbole se u ključnim utakmicama! Sramota me je bilo kako lupaju loptu!
Mondo 28.10.2021
Sportski direktor Crvene zvezde reagovao je na poraz od Radnika u Surdulici. Sportski direktor Crvene zvezde reagovao je na poraz od Radnika u Surdulici. Crvena zvezda je kiksnula u Superligi i zakomplikovala odbranu titule. Radnik je u Surdulici bio… »
Delije održale motivacioni govor igračima u Surdulici VIDEO
Nova 28.10.2021
Navijači Crvene zvezde podržali su ekipu posle poraza od Radnika u Surdulici sa 2:1. Zvezda je odigrala odloženi meč i izgubila od Radnika i sada ima 32 boda, pet manje od Partizana. Crno-beli u četvrtak čekaju Metalac i mogu da odmaknu, Zvezdu novi… »
Kako je izgledao susret Zvezdinih fudbalera sa navijačima posle poraza u Surdulici?
Sportske.net 28.10.2021
Crvena zvezda je juče doživela senzacionalan poraz od 2:1 protiv Radnika u Surdulici, gde uopšte nije ličila na šampionski tim, niti na ekipu koja je već nekoliko godina izgledala dominantno u ovakvim utakmicama. Mnogo grešaka, nepovezane igre… »
Vesti dana »

Huligani napali studente blokadere, uhapšena dvojica! Pogledajte jezivi snimak: Očekuje se intervencija policije i žandarmerije (video)
Kurir pre 54 minutajoš 93 povezane

VIDEO Veličanstven događaj u Beogradu: Stotine hiljada prošlo prestonicom, Nova.rs 13 sati bila sa građanima na ulicama
Nova pre 1 satjoš 130 povezanih

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 2 satajoš 33 povezane

Nišlije organizovale demonstracije podrške studentskom protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 63 povezane

MUP: Poslednje upozorenje da prestanu napadi i provokacije prema pripadnicima policije
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih