Povezane vesti
Nikad oštriji Mrkela: Sramota me bilo onakve Zvezde, igrači da razmisle o načinu života i vakcinaciji
Mozzart sport 28.10.2021
“I dalje sam ubeđen da ćemo osvojiti titulu”, poručio sportski direktor crveno-belih. Crvena zvezda je napravila veliki korak unazad u borbi za šampionsku titulu. Posle više od 16 meseci crveno-beli su doživeli poraz u prvenstvu i igrom u Surdulici… »
Direktor prozvao igrače zvezde: Neće vakcinu, a razbole se u ključnim utakmicama! Sramota me je bilo kako lupaju loptu!
Mondo 28.10.2021
Sportski direktor Crvene zvezde reagovao je na poraz od Radnika u Surdulici. Sportski direktor Crvene zvezde reagovao je na poraz od Radnika u Surdulici. Crvena zvezda je kiksnula u Superligi i zakomplikovala odbranu titule. Radnik je u Surdulici bio… »
Delije održale motivacioni govor igračima u Surdulici VIDEO
Nova 28.10.2021
Navijači Crvene zvezde podržali su ekipu posle poraza od Radnika u Surdulici sa 2:1. Zvezda je odigrala odloženi meč i izgubila od Radnika i sada ima 32 boda, pet manje od Partizana. Crno-beli u četvrtak čekaju Metalac i mogu da odmaknu, Zvezdu novi meč… »
Kako je izgledao susret Zvezdinih fudbalera sa navijačima posle poraza u Surdulici?
Sportske.net 28.10.2021
Crvena zvezda je juče doživela senzacionalan poraz od 2:1 protiv Radnika u Surdulici, gde uopšte nije ličila na šampionski tim, niti na ekipu koja je već nekoliko godina izgledala dominantno u ovakvim utakmicama. Mnogo grešaka, nepovezane igre, nestalo… »
Vesti dana »
Bivši policajac: Ni posle šest meseci ne znamo ko su službenici koji su tukli našu decu
N1 Info pre 57 minutajoš 24 povezane
Francuski ministar tvrdi da je Putin spreman da koristi biološko oružje protiv svog naroda
Radio sto plus pre 4 satijoš 31 povezana
Umorni, ali ne odustaju: Mlekari i poljoprivrednici četvrti dan blokiraju Ibarsku magistralu
Nova ekonomija pre 5 satijoš 24 povezane