Povezane vesti

Nikad oštriji Mrkela: Sramota me bilo onakve Zvezde, igrači da razmisle o načinu života i vakcinaciji

Nikad oštriji Mrkela: Sramota me bilo onakve Zvezde, igrači da razmisle o načinu života i vakcinaciji

Mozzart sport 28.10.2021
“I dalje sam ubeđen da ćemo osvojiti titulu”, poručio sportski direktor crveno-belih. Crvena zvezda je napravila veliki korak unazad u borbi za šampionsku titulu. Posle više od 16 meseci crveno-beli su doživeli poraz u prvenstvu i igrom u… »
Direktor prozvao igrače zvezde: Neće vakcinu, a razbole se u ključnim utakmicama! Sramota me je bilo kako lupaju loptu!

Direktor prozvao igrače zvezde: Neće vakcinu, a razbole se u ključnim utakmicama! Sramota me je bilo kako lupaju loptu!

Mondo 28.10.2021
Sportski direktor Crvene zvezde reagovao je na poraz od Radnika u Surdulici. Sportski direktor Crvene zvezde reagovao je na poraz od Radnika u Surdulici. Crvena zvezda je kiksnula u Superligi i zakomplikovala odbranu titule. Radnik je u Surdulici bio… »
Delije održale motivacioni govor igračima u Surdulici VIDEO

Delije održale motivacioni govor igračima u Surdulici VIDEO

Nova 28.10.2021
Navijači Crvene zvezde podržali su ekipu posle poraza od Radnika u Surdulici sa 2:1. Zvezda je odigrala odloženi meč i izgubila od Radnika i sada ima 32 boda, pet manje od Partizana. Crno-beli u četvrtak čekaju Metalac i mogu da odmaknu, Zvezdu novi… »
Kako je izgledao susret Zvezdinih fudbalera sa navijačima posle poraza u Surdulici?

Kako je izgledao susret Zvezdinih fudbalera sa navijačima posle poraza u Surdulici?

Sportske.net 28.10.2021
Crvena zvezda je juče doživela senzacionalan poraz od 2:1 protiv Radnika u Surdulici, gde uopšte nije ličila na šampionski tim, niti na ekipu koja je već nekoliko godina izgledala dominantno u ovakvim utakmicama. Mnogo grešaka, nepovezane igre… »

Vesti dana »