Повезане вести

Упозорење Кини: Индија тестирала ракету домета од 5.000 километара

Упозорење Кини: Индија тестирала ракету домета од 5.000 километара

Вести онлине 28.10.2021
Индија је тестирала интерконтиненталну балистичку ракету способну да носи нуклеарно оружје домета од 5.000 километара, са острва у близини своје источне обале, усред растућих граничних тензија са Кином. Успешно лансирање у среду… »
''Комиту'' Чанка испитују у новосадској полицији: Добио позив због Цетиња

''Комиту'' Чанка испитују у новосадској полицији: Добио позив због Цетиња

Правда 28.10.2021
Лидер Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак рекао је да је добио позив да се у петак јави новосадској полицији по замолници црногорског Министарства унутрашњих послова. Чанак је за ТВ Хепи рекао да не зна зашто је добио… »
Ненад Чанак позван у новосадску полицију по замолници црногорског МУП

Ненад Чанак позван у новосадску полицију по замолници црногорског МУП

Н1 Инфо 28.10.2021
Лидер Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак рекао је да је добио позив да се у петак јави новосадској полицији по замолници црногорског Министарства унутрашњих послова. Чанак је за ТВ Хепи рекао да не зна зашто је добио… »
Чанак добио позив да се јави новосадској полицији по замолници црногорског МУП-а

Чанак добио позив да се јави новосадској полицији по замолници црногорског МУП-а

Слободна Европа 28.10.2021
Лидер Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак изјавио је да је добио позив да се у петак, 29. октобра, јави новосадској полицији по замолници црногорског Министарства унутрашњих послова. Чанак је за Телевизију Хепи… »
Ненад Чанак позван у полицију

Ненад Чанак позван у полицију

Мој Нови Сад 28.10.2021
Лидер ЛСВ-а Ненад Чанак рекао је да је добио позив да се сутра јави новосадској полицији по замолници црногорског Министарства унутрашњих послова. Он је за Телевизију Хепи рекао да не зна зашто је добио позив за саслушање, али… »
Чанак позван да се јави новосадској полицији по замолници црногорског МУП-а

Чанак позван да се јави новосадској полицији по замолници црногорског МУП-а

Нова 28.10.2021
Лидер Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак рекао је да је добио позив да се сутра јави новосадској полицији по замолници црногорског Министарства унутрашњих послова. Чанак је за Телевизију Хепи рекао да не зна зашто… »
"Не знам шта хоће од мене" Ненад Чанак позван у полицију!

"Не знам шта хоће од мене" Ненад Чанак позван у полицију!

Србија данас 28.10.2021
Ненад Чанак, лидер ЛСВ-а био је гост у јутрањем програму на Хаппи ТВ. Он је бранио младу мисицу Валентину Петровић која је заједно са другарицама из Црне Горе и Албаније показала знак двоглавог орла и тиме изазвала револт… »

Вести дана »