Повезане вести

Вучевић позвао Новосађане да се вакцинишу против грипа: Верујемо медицини, а не интернет шарлатанима

Вучевић позвао Новосађане да се вакцинишу против грипа: Верујемо медицини, а не интернет шарлатанима

Мој Нови Сад 28.10.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић упутио је апел свим грађанима да се вакцинишу против сезонског грипа како би заштитили себе и друге. Он је данас на друштвеним мрежама објавио да се управо вакцинисао против сезонског грипа… »
Вучевић: Мисија ОЕБС у Србији увек била поуздан партнер Србије и континуирано подржавала реформе

Вучевић: Мисија ОЕБС у Србији увек била поуздан партнер Србије и континуирано подржавала реформе

Курир 28.10.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састао се у Градској кући са шефом Мисије ОЕБС у Србији амбасадором Јаном Братуом. Градоначелник Вучевић је истакао интензивирање активности ресорних градских управа у области заштите… »
Вучевић: Вакцинишите се, верујемо медицини, а не интернет шарлатанима

Вучевић: Вакцинишите се, верујемо медицини, а не интернет шарлатанима

РТВ 28.10.2021
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић вакцинисао се против сезонског грипа уз поруку "Не желим своје тело да излажем вирусима, и да угрозим своју породицу, кад је већ наука довољно напредовала да ме заштити". Имамо… »
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић вакцинисао се против грипа

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић вакцинисао се против грипа

Дневник 28.10.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић вакцинисао се против сезонског грипа и то је поделио на свом Инстаграм профилу. „Управо сам се вакцинисао против сезонског грипа, јер знате и сами, чим пређемо "неке године", грип уме да нас… »
Вучевић:Не желим да се излажем вирусима, и да угрозим своју породицу, кад је већ наука довољно напредовала да ме заштити

Вучевић:Не желим да се излажем вирусима, и да угрозим своју породицу, кад је већ наука довољно напредовала да ме заштити

Курир 28.10.2021
Управо сам се вакцинисао против сезонског грипа, јер знате и сами, чим пређемо "неке године", грип уме да нас добро намучи и успори, а зна да буде и кобан, истакао је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. Виев тхис пост он… »

Вести дана »