Povezane vesti

Beograd i jutros sa najzagađenijim vazduhom na svetu

Politika 28.10.2021
Vazduh u Beogradu ovog jutra je zagađen zbog povećanog prisustva praškastih materija PM 10 i PM 2,5, ocenjeno je na sajtu Beoeko, a prenosi Tanjug. Od osam mernih mesta na sedam je vazduh dobio ocenu zagađen, dok je na osmom u Lazarevcu ocena - jako… »

Beograd ponovo najzagađeniji grad na svetu

N1 Info 28.10.2021
Beograd je ovog jutra ponovo grad sa najzagađenijim vazduhom na svetu. Prema podacima sajta IQAir, prestonica Srbije se nalazi na prvom mestu po zagađenosti, a iza sebe je ostavila indijski Delhi, Karači u Pakistanu i kineski Vuhan. Podsetimo, ovo nije… »

Beograd danas ponovo najzagađeniji grad na svetu

Danas 28.10.2021
Vazduh u Beogradu danas je ponovo jako zagađen, što je glavni grad Srbije svrstalo na prvo mesto na listi najzagađenih gradova na svetu, pokazuju podaci sa sajta IQAir. Da je vazduh u Beogradu zagađen može se videti na ulicama, koje od jutros… »

Beograd osvanuo u smogu i magli, vazduh i ovog jutra veoma opasan po zdravlje

Nova 28.10.2021
Prema podacima specijalizovanog sajta za merenje kvaliteta vazduha AirVisual, Beograd je danas četvrti u svetu po stepenu zagađenosti. Veći deo prestonice od jutros je prekriven maglom, zbog čega je otežana vidljivost. Ovog jutra, specijalizovani… »

Vesti dana »