Povezane vesti
Džikić o Danilu Nikoliću: Ne pada mi na pamet da ga požurujem, bio sam tu kada se to desilo
Mozzart sport 28.10.2021
Krilni centar Podgoričana bio u Morači tokom duela sa Valensijom. Uoči duela Budućnosti i Valensije, nekadašnji član Podgoričana Bojan Dubljević je dočekan ovacijama, dobio je i uramljen dres crnogorskog ligaša sa brojem 14. Ali je najveće oduševljenje u… »
Džikić uz dosta emocija govorio o Danilu Nikoliću: ''Bio sam tu...''
Sportske.net 28.10.2021
Budućnost je u drugom kolu Evrokupa pred svojim navijačima savladala Valensiju sa 71:70 u dramatičnoj završnici, ali nije samo taj trijumf obradovao navijače podgoričkog kluba. U dvorani se sinoć pojavio i Danilo Nikolić, prvi put od 8. septembra kada je… »
Vesti dana »
Čupić: Samit značajan za Crnu Goru - to Vučić ne može da podnese, to je zavist zbog toga što će oni u EU
N1 Info pre 37 minutajoš 58 povezanih
Samit Evropska unija-Zapadni Balkan u Tivtu, prisustvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić
RTS pre 43 minutajoš 27 povezanih
Peskov: Polovični izgledi za sastanak Putina i Trampa ovog leta; najmanje četvoro mrtvih u napadu na Kijevsku oblast
RTS pre 43 minutajoš 24 povezane
Velike kolone vernika ispred Hrama, Časni Pojas Presvete Bogorodice se sutra vraća na Svetu Goru
Glas Zaječara pre 17 minutajoš 22 povezane
Putin o ratu u Ukrajini, upotrebi "Orešnika" i pregovorima: Otkrio šta bi rekao Zelenskom kada bi se videli da potpišu primirje
Blic pre 43 minutajoš 25 povezanih