Povezane vesti
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 18 sati biti deo Reljkovićeve ulice (od Ulice Čajkovskog do Dunava). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju… »
Isključenja vode u Veterniku
RTV 28.10.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti deo naselja od ulice Nova 101 do ulice Nova 106 u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 14 sati biti deo Veternika – od Ulice Nova 101 do Ulice Nova 106. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju iz… »
Popovica, Paragovo i Čardak u petak bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog planiranih radova Elektrodistribucije, bez vode će u petak, 29. oktobra, od 8. 30 do 14 sati biti stanovnici Popovice, Paragova i Čardaka. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: U Srbiji 51 mesto nema alternativu za snabdevanje gorivom
Ekapija pre 1 satjoš 44 povezane
Ovih devetoro studenata je na udaru vlasti zbog Vidovdanskog protesta: Terete ih za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja
Glas Zaječara pre 4 satijoš 29 povezanih
Više od 14.000 prijava za legalizaciju Ministarka Sofronijević: Neverovatan odziv građana
Alo pre 3 minutajoš 123 povezane
Održan sastanak Zelenskog sa evropskim liderima o mirovnom planu za Ukrajinu
Novi magazin pre 33 minutajoš 72 povezane
Povećana potražnja za evrima u menjačnicama: Građani u strahu od krize oko NIS-a i pada dinara
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane