Povezane vesti
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 18 sati biti deo Reljkovićeve ulice (od Ulice Čajkovskog do Dunava). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Isključenja vode u Veterniku
RTV 28.10.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti deo naselja od ulice Nova 101 do ulice Nova 106 u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Popovica, Paragovo i Čardak u petak bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog planiranih radova Elektrodistribucije, bez vode će u petak, 29. oktobra, od 8. 30 do 14 sati biti stanovnici Popovice, Paragova i Čardaka. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 14 sati biti deo Veternika – od Ulice Nova 101 do Ulice Nova 106. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Vesti dana »

Ipak nije bila policija: Bajker tvrdi da su motociklisti užurbano napustili mesto udara u Beogradu
Radio 021 pre 1 satjoš 56 povezanih

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 19 satijoš 9 povezanih

"Nikad nismo koristili zvučni top" Direktor policije Vasiljević o protestu: 31 priveden, lomili, uništavali traktore, tukli se među sobom
Kurir pre 3 satajoš 27 povezanih

Veliki požar u Kočanima u Severnoj Makedoniji – stradalo 59 ljudi, 18 povređenih u kritičnom stanju
RTS pre 3 minutajoš 212 povezane

Vučić: Rok za formiranje Vlade Srbije 18. april ili izbori verovatno 8. juna
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih