Povezane vesti
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 18 sati biti deo Reljkovićeve ulice (od Ulice Čajkovskog do Dunava). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju… »
Isključenja vode u Veterniku
RTV 28.10.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti deo naselja od ulice Nova 101 do ulice Nova 106 u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 14 sati biti deo Veternika – od Ulice Nova 101 do Ulice Nova 106. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju iz… »
Popovica, Paragovo i Čardak u petak bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog planiranih radova Elektrodistribucije, bez vode će u petak, 29. oktobra, od 8. 30 do 14 sati biti stanovnici Popovice, Paragova i Čardaka. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
Vrućina se vraća na velika vrata: Posle današnjih 32 stepena sledi novi skok temperature, termometri će podivljati
Dnevnik pre 21 minutajoš 11 povezanih
Trudnicu pokosio električni trotinet dok je šetala ulicom: Hitno prebačena na VMA, lekari joj konstatovali potres mozga
Nova pre 51 minutajoš 21 povezana
Požari na Balkanu: Borba sa vatrom u Herceg Novom, kod Nevesinja i u Srbiji
BBC News pre 11 minutajoš 6 povezanih
Ogromne gužve na izlazu iz Srbije! Putnici čekaju preko sat vremena, u kolapsu i alternativni granični prelazi
Blic pre 6 minutajoš 6 povezanih