Povezane vesti
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 18 sati biti deo Reljkovićeve ulice (od Ulice Čajkovskog do Dunava). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju… »
Isključenja vode u Veterniku
RTV 28.10.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti deo naselja od ulice Nova 101 do ulice Nova 106 u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 14 sati biti deo Veternika – od Ulice Nova 101 do Ulice Nova 106. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju iz… »
Popovica, Paragovo i Čardak u petak bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog planiranih radova Elektrodistribucije, bez vode će u petak, 29. oktobra, od 8. 30 do 14 sati biti stanovnici Popovice, Paragova i Čardaka. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 22 povezane

Demonstranti ispred prostorija SNS na Novom Beogradu: Prisutne i pristalice SNS, razdvaja ih policija (foto/video)
Blic pre 18 minutajoš 18 povezanih

CIK BiH oduzeo mandat Miloradu Dodiku, odluka pravosnažna tek nakon što prođe rok žalbe
Insajder pre 18 minutajoš 69 povezanih