Povezane vesti
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 18 sati biti deo Reljkovićeve ulice (od Ulice Čajkovskog do Dunava). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Isključenja vode u Veterniku
RTV 28.10.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti deo naselja od ulice Nova 101 do ulice Nova 106 u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Popovica, Paragovo i Čardak u petak bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog planiranih radova Elektrodistribucije, bez vode će u petak, 29. oktobra, od 8. 30 do 14 sati biti stanovnici Popovice, Paragova i Čardaka. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 28.10.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 14 sati biti deo Veternika – od Ulice Nova 101 do Ulice Nova 106. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Vesti dana »
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 3 satajoš 1 povezana