Povezane vesti

Nova preporuka Ministarstva prosvete: Produžava se jesenji raspust, a ovo je odluka o onlajnu

Telegraf 28.10.2021
Jesenji raspust počeće u novembru. Onlajn nastava ipak neće biti uvedena u celoj Srbiji. Tim za škole, koji se danas sastao u proširenom sastavu, preporučio je Kriznom štabu da se ova mera još ne uvodi. Umesto toga, preporuka Tima za škole je da… »

Najnovije informacije za đake: Tim za škole će preporučiti Kriznom štabu ovo rešenje

Večernje novosti 28.10.2021
Foto: Depositphotos Kako se saznaje, zasada nije doneta odluka na koliko dana bi trebalo produžiti jesenji raspust, koji će biti u prvoj polovini novembra. Konačna odluka je na Kriznom štabu, koji će se, prema najavama, sastati sutra, prenosi "… »

Saznajemo: Onlajn nastava u celoj Srbiji se ne uvodi, ali deca u ovom periodu ipak neće ići u školu

Blic 28.10.2021
Tim za škole, koji se danas sastao u proširenom sastavu, preporučiće Kriznom štabu da se ne uvodi onlajn nastava na nivou Srbije. Umesto toga, preporuka Tima za škole će biti da se produži jesenji raspust, saznaje Blic. Kako saznajemo, za sada… »

Saznajemo: Onlajn nastava u celoj Srbiji se ne uvodi, ali deca u ovom periodu ipak neće ići u školu

Blic 28.10.2021
Tim za škole, koji se danas sastao u proširenom sastavu, preporučiće Kriznom štabu da se ne uvodi onlajn nastava na nivou Srbije. Umesto toga, preporuka Tima za škole će biti da se produži jesenji raspust, saznaje Blic. Kako saznajemo, za sada… »

Tim za škole preporučio da se što duže održi nastava uživo

Dnevnik 28.10.2021
BEOGRAD: Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola, preporučio je danas da se što duže održi neposredna nastava, u skladu sa važećim merama i preporukama. Preporuka Tima biće upućena Kriznom štabu, rečeno je… »

Doneta odluka o školama: Produžava se raspust, nema onlajn nastave

Vesti online 28.10.2021
Tim za škole, koji se danas sastao u proširenom sastavu, preporučiće Kriznom štabu da se ne uvodi onlajn nastava u celoj Srbiji. Umesto toga, preporuka Tima za škole će biti da se produži jesenji raspust. Prema saznanjima Blica, za sada nije… »

Onlajn nastava se ne uvodi – druga preporuka Tima za škole

B92 28.10.2021
Tim za škole, koji se danas sastao u proširenom sastavu, preporučiće Kriznom štabu da se ne uvodi onlajn nastava u celoj Srbiji. Umesto toga, preporuka Tima za škole će biti da se produži jesenji raspust, saznaje Blic. Prema saznanjima Blica, za… »

Produžava se jesenji raspust za sve đake

Nova 28.10.2021
Tim za škole, koji se danas sastao u proširenom sastavu, preporučiće Kriznom štabu da se ne uvodi onlajn nastava na nivou Srbije. Umesto toga, preporuka Tima za škole će biti da se produži jesenji raspust, prenose mediji. Kako piše Blic, za sada… »

Tim za škole izneo novi predlog: Ne uvodi se onlajn nastava! Doneta preporuka i za jesenji raspust, čeka se odluka Kriznog…

Kurir 28.10.2021
Tim za škole, koji se danas sastao u proširenom sastavu, preporučiće Kriznom štabu da se ne uvodi onlajn nastava na nivou Srbije. Umesto toga, preporuka Tima za škole će biti da se produži jesenji raspust. Za sada nije doneta odluka na koliko dana… »

Važna odluka za đake! Nema prelaska na onlajn nastavu na nivou Srbije, ali u jednom periodu deca neće ići u školu!

Mondo 28.10.2021
Tim za škole će preporučiti Kriznom štabu da se donese odluka za novi raspust. Tim za škole će preporučiti Kriznom štabu da se donese odluka za novi raspust. Danas se sastao Tim za škole u proširenom sastavu i doneta je odluka da se preporuči… »

Doneta odluka! Produžava se jesenji raspust u Srbiji, a evo da li se uvodi onlajn nastava

Srbija danas 28.10.2021
Tim za škole, koji se danas sastao u proširenom sastavu, preporučiće Kriznom štabu da se ne uvodi onlajn nastava na nivou Srbije. Umesto toga, preporuka Tima za škole će biti da se produži jesenji raspust. Kako se saznaje, za sada nije doneta… »

Vesti dana »