Povezane vesti
Rolke, moda, politika i Srbija: Kako su nastale, ko ih je proslavio i kada
Južne vesti 28.10.2021
Wikipedia, Fonet, Reuters „Ovo je dan kojem sam se radovao poslednje dve i po godine", kaže muškarac u crnoj rolci posle čega je usledio aplauz. Stoji na bini, ispred je publika, a iza je veliki znak u obliku tek zagrižene jabuke, iz koje izbija jaka… »
Rolke, moda, politika i Srbija: Kako su nastale, ko ih je proslavio i kada
Danas 28.10.2021
„Ovo je dan kojem sam se radovao poslednje dve i po godine“, kaže muškarac u crnoj rolci posle čega je usledio aplauz. Stoji na bini, ispred je publika, a iza je veliki znak u obliku tek zagrižene jabuke, iz koje izbija jaka svetlost. Te 2007. godine… »
Vesti dana »
Danska odgovorila na Trampovo ismevanje: „Naša odbrana nisu pseće sanke, mi imamo brodove i avione“
Nova pre 20 minutajoš 37 povezanih
(Mapa) Kada zver poleti, treba joj 3 minuta do udara! Tvrđava SAD će biti prva meta, napad se očekuje u svakom trenutku: "Sprečite ih"
Blic pre 2 satajoš 43 povezane
„Mrzitelji Srbije stižu u Beograd“, rekao je Vučić: Kakve posledice mogu građani Srbije da očekuju od ovakvog odnosa predsednika prema EU?
Danas pre 4 satijoš 23 povezane
Najmoćnija evropska sila šalje vojsku na Grenland: Istorijska mobilizacija Evrope protiv Trampa
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih
Košarkaši Partizana deklasirani od Olimpijakosa za sedmi poraz u nizu u Evroligi
RTV pre 9 minutajoš 28 povezanih