Povezane vesti
"Vučić ima podršku Amerike sve dok je na evropskom putu": Bajdenov čovek za Balkan otkrio karte: "Nećemo vam mi birati lidere…
Blic 28.10.2021
Zamenik pomoćnika sekretara u Birou za evropska i evroazijska pitanja Stajt departmenta Gabrijel Eskobar izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima podršku SAD dokle god nastavlja da ide evropskim putem. - Naš odnos sa Srbijom nije ni dobar ni… »
Eskobar: Vučić ima podršku Amerike sve dok je na evropskom putu
Nova 28.10.2021
Zamenik pomoćnika sekretara u Birou za evropska i evroazijska pitanja Stajt departmenta Gabrijel Eskobar izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima podršku SAD dokle god nastavlja da ide evropskim putem, piše Blic. „Naš odnos sa Srbijom nije ni… »
Iz Amerike ništa novo od Eskobara
Danas 28.10.2021
Izjava izaslanika SAD za Zapadni Balkana Gabrijela Eskobara da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima podršku SAD dokle god nastavlja da ide evropskim putem, nije podrška lične proride već podrška vlasti za rešavanje problema, već uobičajena floskula o… »
Vesti dana »
Protest ispred NišTV zbog intervjua s ministrom prosvete, ali njega nije bilo, razgovor bio snimljen
Beta pre 22 minutajoš 32 povezane
Šabić: Kriminalnom kombinacijom Brnabić i SVM sabotiran izbor u kategoriji saveta nacionalnih manjina
N1 Info pre 1 satjoš 81 povezana
Dijana Hrka: Malaksala sam, ali nastavljam štrajk glađu - VBA da odgovori odakle im to da sam snimala razgovor s Vučićem
N1 Info pre 22 minutajoš 120 povezanih
Četvrtfinale Kupa Srbije za odbojkašice: Pobede u prvim duelima Jedinstva iz Stare Pazove, Uba i Železničara iz Lajkovca
Dnevnik pre 32 minutajoš 39 povezanih