Повезане вести

"Кад буде подела имовине доћи ћу да узмем шта ми припада" Дејан одбрусио мами и брату са којима је годинама у свађи

"Кад буде подела имовине доћи ћу да узмем шта ми припада" Дејан одбрусио мами и брату са којима је годинама у свађи

Мондо 28.10.2021
Преварени Дејан Драгојевић жестоко је одговорио на коментаре мајке и брата са којима већ дуго није у контакту. Преварени Дејан Драгојевић жестоко је одговорио на коментаре мајке и брата са којима већ дуго није у контакту. Дејан… »
"Газили су ме годинама, а сад би да ме подрже": Дејан о мами и брату: " Кад буде подела имовине, отићи ћу да узмем шта мени…

"Газили су ме годинама, а сад би да ме подрже": Дејан о мами и брату: " Кад буде подела имовине, отићи ћу да узмем шта мени…

Блиц 28.10.2021
Дејан Драгојевић пролази кроз прави пакао у ријалитију након што га је супруга преварила пред његовим очима. Наиме, у тим моментима су подршку пружили мајка Биљана Драгојевић и брат Давид Драгојевић са којима није у добрим… »
То је затворена тема Док га мајка и брат подржавају, Дејан наставља по старом, Ђедовић га урнисао: Она те је родила, а њу си…

То је затворена тема Док га мајка и брат подржавају, Дејан наставља по старом, Ђедовић га урнисао: Она те је родила, а њу си…

Ало 28.10.2021
Нерашчишћени породични односи никако да се реше. Биљана Драгојевић и Давид Драгојевић, брат и мајка Дејана Драгојевића, након што годинама нису имали контакт, подржали су Дејана у најтежем моменту у животу кроз који тренутно… »
Газили су ме годинама, а сад би да ме подрже! Дејан о Драгојевићима: Нећу им опростити, тата не мењај мишљење о далили…

Газили су ме годинама, а сад би да ме подрже! Дејан о Драгојевићима: Нећу им опростити, тата не мењај мишљење о далили…

Курир 28.10.2021
Дејан Драгојевић открио да ли се нешто променило у његовим осећањима и односу према мајци и брату, откад га је жена јавно преварила. - Хипотетички, да знаш да те мајка и Давид подржавају, да ли би био спреман да им опростиш? -… »

Вести дана »