Повезане вести

Пољаци шаљу "леопарде" на границу! Лукашенко се одмах огласио - "Имамо и ми шта да распоредимо, а Руси поготово!"

Пољаци шаљу "леопарде" на границу! Лукашенко се одмах огласио - "Имамо и ми шта да распоредимо, а Руси поготово!"

Вечерње новости 28.10.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/ДАВИД ХЕЦКЕР/Схамил Зхуматов/Поол Пхото виа АП/Википедија - Пољаци ће се на нашим границама борити против миграната тенковима "Леопард"! Како ћете се борити тенковима против цивила - не знам. Они само траже било… »
Пољаци шаљу "леопарде" на границу! Лукашенко се одмах огласио: Имамо и ми шта да распоредимо, а Руси поготово

Пољаци шаљу "леопарде" на границу! Лукашенко се одмах огласио: Имамо и ми шта да распоредимо, а Руси поготово

Правда 28.10.2021
Председник Белорусије Александар Лукашенко је изјавио да ће Белорусија оштро реаговати у случају гомилања страних трупа на западним границама земље. - Пољаци ће се на нашим границама борити против миграната тенковима… »
"Како се борити тенковима против цивила, не знам": Лукашенко упозорио да ће Белорусија оштро реаговати на стране трупе

"Како се борити тенковима против цивила, не знам": Лукашенко упозорио да ће Белорусија оштро реаговати на стране трупе

Блиц 28.10.2021
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да ће Минск оштро реаговати на покушаје гомилања страних трупа на западне границе земље. -Пољаци на граници са Белорусијом бориће се против илегалне миграције тенковима… »

Вести дана »