Povezane vesti
Hrvatski grad otkazao Šerbedžijin koncert zbog „žrtava Vukovara“, glumac reagovao
Sputnik 28.10.2021
Glumac i muzičar Rade Šerbedžija trebalo je da održi koncert u Vinkovcima, 15. novembra, međutim, nastup je otkazan „zbog osetljivosti tematskih manifestacija te nedelje“, kako su objasnili nadležni. Gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić… »
Nema koncerta zbog Vukovara: Na zahtev gradonačelnika Vinkovaca odložen nastup Radeta Šerbedžije
Večernje novosti 28.10.2021
Foto ATA Images Razlog je intervencija gradonačelnika Vinkovaca Ivana Bosančića iz HDZ-a, koji smatra da datum koncerta "nije bio odgovarajući". - Organizator Filmskog festivala glumca jedini je bio u direktnoj komunikaciji, niko ispred grada… »
Koncert Šerbedžije otkazan u Vinkovcima: "Bliži se godišnjica borbi u Vukovaru, svi se boje politike"
Telegraf 28.10.2021
"Danas su me organizatori zvali i molili me da koncert održim u decembru... I ja ću to naravno učiniti. Ali ne zbog njih, nego zbog Vinkovčana koji žele doći na moj koncert", napisao je Rade. Rade Šerbedžija podigao je pravu buru na svojoj Fejsbuk… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 7 minutajoš 18 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 4 satijoš 13 povezanih

Studenti u blokadi se zvanično obratili građanima Srbije: U subotu nije finalni skup
Nova pre 6 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 3 satajoš 8 povezanih