Povezane vesti
(Video) Car žestoko izvređao dalilu: Ori se "Zadruga" zbog njih dvoje! "Imam posla sa kretenima"
Blic 28.10.2021
Dalila Dragojević i njen ljubavnik Filip Car žestoko su se sukobili u rijalitiju "Zadruga". - Dalila, nemoj da plačeš, ti nisi takva - rekao je Filip. - Moram da plačem, moj život se raspao. Napuštaš me konstantno, stalno me porediš - govorila mu je. -… »
Imam posla Sa kretenima! Car žesoko izvređao Dalilu, urlao na Dragojevićku iz sve snage: Gadi mi se! (video)
Kurir 28.10.2021
Dalila Dragojević i njen novi dečko Filip Car žestoko su se seukobili nakon njenog izlaganja. - Marko ti rekao da ne treba tako da gledaš na te stvari. Nekada me začudiš. Dobro ti razumeš sve, bude ispravno - rekao je Car. - Ti mene ne slušaš, nisi… »
Nova drama ljubavnog trougla: Dejan progovorio o Dalili i Caru, oni menjali boje: Bolesno je što mi žena ima dečka! (video)
Kurir 28.10.2021
Dejan Dragojević odgovaro je na pitanja publike, a njegovi odgovori nisu prijali njegovoj još uvek zakonitoj supruzi Dalili i njenom dečku Filipu Caru. - Što se ne prebaciš kod Sandre kada ti je pravi prijatelj, bila je uz tebe kada ti je bilo najteže -… »
Vesti dana »
IAEA: u nuklearki Fukušima nakon zemljotresa, nisu otkrivene abnormalnosti
Politika pre 29 minutajoš 25 povezanih
Veliki odziv građana za upis prava svojine na neuknjižene objekte, prvog dana podneto 19.000 zahteva
RTS pre 24 minutajoš 125 povezanih