Повезане вести

(Видео) Цар жестоко извређао далилу: Ори се "Задруга" због њих двоје! "Имам посла са кретенима"

(Видео) Цар жестоко извређао далилу: Ори се "Задруга" због њих двоје! "Имам посла са кретенима"

Блиц 28.10.2021
Далила Драгојевић и њен љубавник Филип Цар жестоко су се сукобили у ријалитију "Задруга". - Далила, немој да плачеш, ти ниси таква - рекао је Филип. - Морам да плачем, мој живот се распао. Напушташ ме константно, стално ме… »
Имам посла Са кретенима! Цар жесоко извређао Далилу, урлао на Драгојевићку из све снаге: Гади ми се! (видео)

Имам посла Са кретенима! Цар жесоко извређао Далилу, урлао на Драгојевићку из све снаге: Гади ми се! (видео)

Курир 28.10.2021
Далила Драгојевић и њен нови дечко Филип Цар жестоко су се сеукобили након њеног излагања. - Марко ти рекао да не треба тако да гледаш на те ствари. Некада ме зачудиш. Добро ти разумеш све, буде исправно - рекао је Цар. - Ти… »
Нова драма љубавног троугла: Дејан проговорио о Далили и Цару, они мењали боје: Болесно је што ми жена има дечка! (видео)

Нова драма љубавног троугла: Дејан проговорио о Далили и Цару, они мењали боје: Болесно је што ми жена има дечка! (видео)

Курир 28.10.2021
Дејан Драгојевић одговаро је на питања публике, а његови одговори нису пријали његовој још увек законитој супрузи Далили и њеном дечку Филипу Цару. - Што се не пребациш код Сандре када ти је прави пријатељ, била је уз тебе… »

Вести дана »