Povezane vesti
(Video) Car žestoko izvređao dalilu: Ori se "Zadruga" zbog njih dvoje! "Imam posla sa kretenima"
Blic 28.10.2021
Dalila Dragojević i njen ljubavnik Filip Car žestoko su se sukobili u rijalitiju "Zadruga". - Dalila, nemoj da plačeš, ti nisi takva - rekao je Filip. - Moram da plačem, moj život se raspao. Napuštaš me konstantno, stalno me porediš - govorila mu… »
Imam posla Sa kretenima! Car žesoko izvređao Dalilu, urlao na Dragojevićku iz sve snage: Gadi mi se! (video)
Kurir 28.10.2021
Dalila Dragojević i njen novi dečko Filip Car žestoko su se seukobili nakon njenog izlaganja. - Marko ti rekao da ne treba tako da gledaš na te stvari. Nekada me začudiš. Dobro ti razumeš sve, bude ispravno - rekao je Car. - Ti mene ne slušaš… »
Nova drama ljubavnog trougla: Dejan progovorio o Dalili i Caru, oni menjali boje: Bolesno je što mi žena ima dečka! (video)
Kurir 28.10.2021
Dejan Dragojević odgovaro je na pitanja publike, a njegovi odgovori nisu prijali njegovoj još uvek zakonitoj supruzi Dalili i njenom dečku Filipu Caru. - Što se ne prebaciš kod Sandre kada ti je pravi prijatelj, bila je uz tebe kada ti je bilo… »
Vesti dana »
Rusija će izneti pitanje ubistva generala Kirilova pred Savet bezbednosti UN
Blic pre 6 satijoš 9 povezanih
EU: Uspešni pregovori Beograda i Prištine o implementaciji Deklaracije o nestalim osobama
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih
Veštačenje novosadskog FTN-a pokazalo: Nesreća na Železničkoj stanici mogla da bude sprečena
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
Gašić i Mojsilović priredili prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Ana Stanić pre nego što se udala volela ovog moćnog reditelja! Čak mu producirala hit film, a onda pukla tikva
Kurir pre 17 minutajoš 5 povezanih