Povezane vesti
Prijović spreman za izazove u Australiji: “Ja sam u najboljim godinama za napadača”
Vesti online 28.10.2021
Srpski fudbaler Aleksandar Prijović nije odigrao zvaničan meč skoro 6 meseci, a sada je potpisao za australijski Vestern Junajted. Tako je napadač Srbije a dao intervju tamošnjim medijima u kom je sebe predstavio kao sjajnog egzekutora i ogromnu pretnju… »
Prijović opisao sebe Australijancima: Sam sebi nabijam pritisak, šesnaesterac je moja teritorija
Mozzart sport 28.10.2021
Srpski napadač posle nekoliko meseci poečo da trenira sa ekipom. Aleksandar Prijović se polako vraća fudbalu. Nakon višemesečnog odsustva sa terena, srpski napadač je spreman za avanturu u Austarliji. Pre desetak dana je potpisao za tamošnji Vestern… »
Vesti dana »
Lov na studente i građane nakon protesta kod Ušća: Advokat Šabić objašnjava šta policija sme, a šta ne sme da radi
Nova pre 3 satajoš 24 povezane
Zašto je Novi Sad uporište batinaša koji se povezuju sa SNS-om?
Radio 021 pre 55 minutajoš 45 povezanih
Sinod SPC razrešio mitropolita žičkog Justina: Osumnjičen da je počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 27 povezanih
Poljoprivrednik o sastanku s Glamočićem: „Ono što je izjavio je neistina, poljoprivrednici nisu doživeli takvo poniženje“
Nedeljnik pre 3 satajoš 23 povezane
Ruski i ukrajinski pregovarači imali samostalne pregovore iza zatvorenih vrata u Ženevi
Beta pre 35 minutajoš 33 povezane