Povezane vesti
Prijović spreman za izazove u Australiji: “Ja sam u najboljim godinama za napadača”
Vesti online 28.10.2021
Srpski fudbaler Aleksandar Prijović nije odigrao zvaničan meč skoro 6 meseci, a sada je potpisao za australijski Vestern Junajted. Tako je napadač Srbije a dao intervju tamošnjim medijima u kom je sebe predstavio kao sjajnog egzekutora i ogromnu pretnju… »
Prijović opisao sebe Australijancima: Sam sebi nabijam pritisak, šesnaesterac je moja teritorija
Mozzart sport 28.10.2021
Srpski napadač posle nekoliko meseci poečo da trenira sa ekipom. Aleksandar Prijović se polako vraća fudbalu. Nakon višemesečnog odsustva sa terena, srpski napadač je spreman za avanturu u Austarliji. Pre desetak dana je potpisao za tamošnji Vestern… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 53 povezane

Ministarstvo prosvete osudilo ponašanje roditelja u Osnovnoj školi "Pavle Savić"
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Beta pre 4 minutajoš 34 povezane

Furlas: Vizija koju je predstavila Fon der Lajen znači jasan evropski put za Srbiju
RTV pre 44 minutajoš 69 povezanih