Povezane vesti
Dmitrović: Demografska situacija jeziva, nestajemo velikom brzinom
Nova 28.10.2021
Demografska situacija u Srbiji je problem svih problema, jer je situacija jeziva, mi nestajemo velikom brzinom, izjavio je danas u Skupštini Srbije ministar za ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović. „Prošle godine je nestao grad… »
Dmitrović: Demografska situacija je jeziva, mi nestajemo
RTV 28.10.2021
BEOGRAD - Demografska situacija u Srbiji je problem svih problema, jer je situacija jeziva, mi nestajemo velikom brzinom, izjavio je danas u Skupštini Srbije ministar za ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović. "Prošle godine je… »
Vesti dana »

"Notorne laži": Ministarstvo odbrane odbacuje navode o upotrebi zvučnog topa tokom protesta
Blic pre 1 satjoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

"Nikad nismo koristili zvučni top" Direktor policije Vasiljević o protestu: 31 priveden, lomili, uništavali traktore, tukli se među sobom
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 49 minutajoš 197 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 22 povezane