Повезане вести
Јавност ми се ругала како сам пропала и преживљавам! Бивша водитељка продавала хаљине на Фејсбуку, а ево шта сада каже о…
Курир 28.10.2021
Некадашња водитељка Оља Црногорац пре неколико година повукла се из јавног живота и започела нови бизнис, а сада је отворила душу о свом животу. - Радила сам на телевизији дуги низ година. Дешавало ми се да у свакој емисији… »
Јавност ми се ругала како сам пропала! Бивша водитељка открила како је успела у бизнису - Оља сада има своју фабрику
Мондо 28.10.2021
Истакла да су и други после ње кренули истим путем. Истакла да су и други после ње кренули истим путем. Ољу Црногорац јавност је упознала као манекенку и водитељку која је својим облинама све очарала, а онда је одлучила да… »
Трновит пут до успеха: Некадашња водитељка јавно испричала како је успела у бизнису: "Јавност ми се ругала..."
Блиц 28.10.2021
Некадашња водитељка Оља Црногорац пре неколико година упловила је у дизајнерске воде у којима вредно ради. У протеклом периоду успела је позиционира свој бренд на тржишту тако да га девојке обожавају. У првом тренутку многи… »
Вести дана »

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане

Извучени добитиници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи"
РТВ пре 1 сатјош 23 повезане

Адриана Вилагош осма у финалу бацања копља на СП у Токију; контроверза у мушкој штафети 4кс400м
Наслови.аи пре 1 сатјош 67 повезаних