Povezane vesti
Javnost mi se rugala kako sam propala i preživljavam! Bivša voditeljka prodavala haljine na Fejsbuku, a evo šta sada kaže o…
Kurir 28.10.2021
Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac pre nekoliko godina povukla se iz javnog života i započela novi biznis, a sada je otvorila dušu o svom životu. - Radila sam na televiziji dugi niz godina. Dešavalo mi se da u svakoj emisiji sponzori reklamiraju… »
Javnost mi se rugala kako sam propala! Bivša voditeljka otkrila kako je uspela u biznisu - Olja sada ima svoju fabriku
Mondo 28.10.2021
Istakla da su i drugi posle nje krenuli istim putem. Istakla da su i drugi posle nje krenuli istim putem. Olju Crnogorac javnost je upoznala kao manekenku i voditeljku koja je svojim oblinama sve očarala, a onda je odlučila da promeni profesiju. Ona je… »
Trnovit put do uspeha: Nekadašnja voditeljka javno ispričala kako je uspela u biznisu: "Javnost mi se rugala..."
Blic 28.10.2021
Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac pre nekoliko godina uplovila je u dizajnerske vode u kojima vredno radi. U proteklom periodu uspela je pozicionira svoj brend na tržištu tako da ga devojke obožavaju. U prvom trenutku mnogi nisu verovali da će… »
Vesti dana »
Svi ulazi u zgradu novosadskog suda blokirani: Opozicija stavila katanac na kapiju, policija ga isekla
Nova pre 43 minutajoš 25 povezanih
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
Novi magazin pre 35 minutajoš 17 povezanih
Eksplozija u livnici u Čoki: Povređene četiri osobe, buknuo požar
Blic pre 17 minutajoš 11 povezanih
Bukti fudbalski rat! Zdravko Kuzmanović odgovorio Vladanu Milojeviću, nije hteo da se "pere"
Večernje novosti pre 18 minutajoš 18 povezanih
Izraelski udari širom Gaze; nova hapšenja Palestinaca na Zapadnoj obali; IDF uveo policijski čas za južni Liban
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih