Povezane vesti
Stidljiva sam i nemam samopouzdanja! Pevačica priznala sa čime se sve suočava, posle mnogo godina donela bitnu odluku!
Kurir 28.10.2021
Pevačica Nikolina Kovač nedavno je podigla prašinu izjavom da nikada ne bi volela da bude na mestu Aleksandre Prijović i Milice Pavlović, a obrazložila je i razlog takvog stava. Pevačica je jedna od najatraktivnijih na sceni, ali je uvek priznavala da je… »
Nemam samopouzdanja, govore da sam staromodna, stidim se: Nikolina Kovač donela drastičnu odluku - Pravo je vreme za to
Mondo 28.10.2021
Nikolina Kovač je po prirodi veoma stidljiva osoba. Nikolina Kovač je po prirodi veoma stidljiva osoba. Nikolina Kovač nedavno je podigla prašinu izjavom da nikada ne bi volela da bude na mestu Aleksandre Prijović i Milice Pavlović, a obrazložila je i… »
Vesti dana »
Skupština grada: Povučen Predlog o javno-privatnom partnerstvu za uvođenje integrisanog bezbednog sistema
N1 Info pre 49 minutajoš 37 povezanih
Brnabić: Sednica Skupštine o poverenju Vladi biće zakazana za 27. jul
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 15 povezanih
Tramp zapretio „ozbiljnom odmazdom“ Teheranu i Hutima, u Bahreinu se oglasile sirene zbog iranskih napada
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Vremenska prognoza: Hladni front doneo osveženje, razvedravanje tokom dana
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 26 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem Pronađi me
RTV pre 2 satajoš 23 povezane