Povezane vesti

Poljska premašila prag od tri miliona zaraženih kovidom

Politika 29.10.2021
VARŠAVA - Ukupan broj slučajeva kovida-19 u Poljskoj od početka epidemije, danas je premašio broj od tri miliona, a dnevni broj slučajeva je dostigao najviši nivo od početka četvrtog talasa zbog porasta trenda zaražavanja, pokazali su podaci… »

Lokdaun u Moskvi: Korona bukti, prazne ulice ruske prestonice FOTO

Nova 29.10.2021
U glavnom gradu Rusije juče je počeo 10-dnevni lokdaun - dok se ostatak Rusije priprema za niz ograničenja zbog velikog broja zaraženih koronavirusom. Rusija već nedeljama unazad obara crne rekorde u broju inficiranih i preminulih od kovida-19… »

Poljska premašila prag od tri miliona zaraženih koronom

Nova 29.10.2021
Ukupan broj slučajeva koronavirusa u Poljskoj od početka epidemije je danas premašio broj od tri miliona, a dnevni broj slučajeva je dostigao najviši nivo od početka četvrtog talasa zbog porasta trenda zaražavanja, pokazali su danas objavljeni… »

Korona ne popušta u Rusiji: Ponovo rekordan dnevni broj preminulih od kovida, deveti u proteklih 11 dana

Blic 29.10.2021
Rusija je danas prijavila 1.163 nova smrtna slučaja od kovid-19, što je još jedan dnevni rekord u broju preminulih, deveti u proteklih 11 dana. Krizni štab za kovid 19 takođe je saopštio da je u poslednja 24 sata zabeleženo 39.849 novih slučajeva… »

Strogi lokdaun od 10 dana u Moskvi Ovako izgledaju ulice grada koji je potpuno stao! Vakcinisani besni: Zašto nas kažnjavate?

Kurir 29.10.2021
Moskva je ušla u delimični lokdaun u trajanju od 10 dana. Od juče, pa sve do 7. novembra obustavljaju se sva putovanja koja nisu nužna, zatvaraju se saloni lepote, kafići, restorani i prodavnice koje ne prodaju prehrambene artikle. Razlog za ovu… »

Katanci u Moskvi, sledi cela Rusija: U Rusiji neradni dani, zatvorene prodavnice i restorani sve do 8. novembra, raste broj…

Večernje novosti 28.10.2021
Čišćenje stanice u Moskvi / Foto AP Biće otvorene samo prodavnice hrane i apoteke. Proglašeni su neradni dani, osim naravno za one koji rade po bolnicama i domovima zdravlja, ali je dozvoljen izlazak na ulice, odlazak u parkove... U Moskvi će sve… »

Zemlja suočena sa „strašnom zimom“

Danas 28.10.2021
Kako epidemija kovida 19 u Rusiji ne jenjava, predsednik Putin uveo je novu meru: prinudne neplaćene odmore do februara za sve nevakcinisane i građane starije od 60 godina. Kako prenosi Rojters, Rusija je u ponedeljak prijavila 37.930 novih slučajeva… »

Vesti dana »