Povezane vesti
Kad sam videla Dejana kako plače... Znam kako mu je! Kija progovorila o Dragojeviću, pa potkačila Lunu: Ona je ipak ljubavnica!…
Kurir 29.10.2021
Kristina Kija Kockar, pobednica prve "Zadruge", pojavila se sinoć na jednom događaju i pred pripadnicima sedme sile još jednom potkačila rijaliti učesnicu Lunu Đogani. Kija je pre toga prokomentarisala i Dejana Dragojevića. - Ne mogu da kažem da je… »
Ona je ljubavnica, ne može da mi bude suparnica! Kija Kockar potkačila Lunu, a evo šta je rekla za njen album
Mondo 29.10.2021
Kija je prokomentarisala i Davida Dragojevića koji se u Zadruzi našao u istoj situaciji kao i ona pre neku godinu. Kija je prokomentarisala i Davida Dragojevića koji se u Zadruzi našao u istoj situaciji kao i ona pre neku godinu. Pobednica prve sezone… »
(Video) "ona je ipak ljubavnica, sa mnom ne može da se poredi": Kija oplela po Luni, uputila posebnu molbu javnosti
Blic 29.10.2021
Kristina Kija Kockar, pobednica prve "Zadruge", pojavila se sinoć na jednom događaju i pred pripadnicima sedme sile još jednom potkačila rijaliti učesnicu Lunu Đogani. - Čula sam da će Luna izbaciti album kad i ja. Ja nemam veto na ničiji album, ako neko… »
Vesti dana »

Vučić o izborima: Biće kada nadležan državni organ odluči, svakako pre zakonskog roka
N1 Info pre 56 minutajoš 27 povezanih

Orban ima poruku za gospodu iz Brisela Lider Mađarske ih postavio na mesto
Alo pre 26 minutajoš 40 povezanih

Haos zbog netanjahuovog plana za okupaciju Gaze: "Svi će završiti u mašini za mlevenje mesa!" Porodice talaca pobesnele: "Želi ih mrtve"
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih

Od sutra ulazimo u novi toplotni talas: Trajaće 10-ak dana, najtoplije na jugoistoku
Rešetka pre 55 minutajoš 44 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 41 minutajoš 21 povezana