Повезане вести
Кад сам видела Дејана како плаче... Знам како му је! Кија проговорила о Драгојевићу, па поткачила Луну: Она је ипак љубавница!…
Курир 29.10.2021
Кристина Кија Коцкар, победница прве "Задруге", појавила се синоћ на једном догађају и пред припадницима седме силе још једном поткачила ријалити учесницу Луну Ђогани. Кија је пре тога прокоментарисала и Дејана Драгојевића. - Не… »
Она је љубавница, не може да ми буде супарница! Кија Коцкар поткачила Луну, а ево шта је рекла за њен албум
Мондо 29.10.2021
Кија је прокоментарисала и Давида Драгојевића који се у Задрузи нашао у истој ситуацији као и она пре неку годину. Кија је прокоментарисала и Давида Драгојевића који се у Задрузи нашао у истој ситуацији као и она пре неку годину… »
(Видео) "она је ипак љубавница, са мном не може да се пореди": Кија оплела по Луни, упутила посебну молбу јавности
Блиц 29.10.2021
Кристина Кија Коцкар, победница прве "Задруге", појавила се синоћ на једном догађају и пред припадницима седме силе још једном поткачила ријалити учесницу Луну Ђогани. - Чула сам да ће Луна избацити албум кад и ја. Ја немам вето… »
Вести дана »

Одржана војна парада: Прелетели и француски рафали, приказан израелски лансер ракета великог домета
Бета пре 37 минутајош 94 повезане

Наредних дана +30, а онда преко ноћи улазимо у јесен: Чубрило најављује нагло захлађење од овог датума
Мондо пре 11 минутајош 25 повезаних

Жесток напад украјинских дронова на Русију: Изазвани велики пожари и обустава авио-саобраћаја (Видео)
Мондо пре 1 сатјош 25 повезаних

Сајбер напад на аеродроме, летови се масовно отказују: Драма у више европских земаља
Мондо пре 2 сатајош 19 повезаних