Povezane vesti

Kad sam videla Dejana kako plače... Znam kako mu je! Kija progovorila o Dragojeviću, pa potkačila Lunu: Ona je ipak…

Kad sam videla Dejana kako plače... Znam kako mu je! Kija progovorila o Dragojeviću, pa potkačila Lunu: Ona je ipak…

Kurir 29.10.2021
Kristina Kija Kockar, pobednica prve "Zadruge", pojavila se sinoć na jednom događaju i pred pripadnicima sedme sile još jednom potkačila rijaliti učesnicu Lunu Đogani. Kija je pre toga prokomentarisala i Dejana Dragojevića. - Ne mogu da kažem da… »
Ona je ljubavnica, ne može da mi bude suparnica! Kija Kockar potkačila Lunu, a evo šta je rekla za njen album

Ona je ljubavnica, ne može da mi bude suparnica! Kija Kockar potkačila Lunu, a evo šta je rekla za njen album

Mondo 29.10.2021
Kija je prokomentarisala i Davida Dragojevića koji se u Zadruzi našao u istoj situaciji kao i ona pre neku godinu. Kija je prokomentarisala i Davida Dragojevića koji se u Zadruzi našao u istoj situaciji kao i ona pre neku godinu. Pobednica prve sezone… »
(Video) "ona je ipak ljubavnica, sa mnom ne može da se poredi": Kija oplela po Luni, uputila posebnu molbu javnosti

(Video) "ona je ipak ljubavnica, sa mnom ne može da se poredi": Kija oplela po Luni, uputila posebnu molbu javnosti

Blic 29.10.2021
Kristina Kija Kockar, pobednica prve "Zadruge", pojavila se sinoć na jednom događaju i pred pripadnicima sedme sile još jednom potkačila rijaliti učesnicu Lunu Đogani. - Čula sam da će Luna izbaciti album kad i ja. Ja nemam veto na ničiji album… »

Vesti dana »