Повезане вести

Кад сам видела Дејана како плаче... Знам како му је! Кија проговорила о Драгојевићу, па поткачила Луну: Она је ипак љубавница!…

Кад сам видела Дејана како плаче... Знам како му је! Кија проговорила о Драгојевићу, па поткачила Луну: Она је ипак љубавница!…

Курир 29.10.2021
Кристина Кија Коцкар, победница прве "Задруге", појавила се синоћ на једном догађају и пред припадницима седме силе још једном поткачила ријалити учесницу Луну Ђогани. Кија је пре тога прокоментарисала и Дејана Драгојевића. - Не… »
Она је љубавница, не може да ми буде супарница! Кија Коцкар поткачила Луну, а ево шта је рекла за њен албум

Она је љубавница, не може да ми буде супарница! Кија Коцкар поткачила Луну, а ево шта је рекла за њен албум

Мондо 29.10.2021
Кија је прокоментарисала и Давида Драгојевића који се у Задрузи нашао у истој ситуацији као и она пре неку годину. Кија је прокоментарисала и Давида Драгојевића који се у Задрузи нашао у истој ситуацији као и она пре неку годину… »
(Видео) "она је ипак љубавница, са мном не може да се пореди": Кија оплела по Луни, упутила посебну молбу јавности

(Видео) "она је ипак љубавница, са мном не може да се пореди": Кија оплела по Луни, упутила посебну молбу јавности

Блиц 29.10.2021
Кристина Кија Коцкар, победница прве "Задруге", појавила се синоћ на једном догађају и пред припадницима седме силе још једном поткачила ријалити учесницу Луну Ђогани. - Чула сам да ће Луна избацити албум кад и ја. Ја немам вето… »

Вести дана »