Povezane vesti
Nije mi bilo dobro, hteo sam odmah da uđem tamo! David pobesneo zbog drame u Zadruzi, ne zanima ga što ga brat ne želi!
Mondo 29.10.2021
David Dragojević se oglasio nakon burne i teške noći. David Dragojević se oglasio nakon burne i teške noći. Povodom drame koja se odigrala prethodne noći u Zadruzi, kada je Dejan Dragojević bio u šoku zbog puštenog snimka Dalile i Filipa Cara… »
Sve mi je potaman! Subotićeva otkrila tajne: Evo kako joj je sa Pecom, kad Maja ulazi u Zadrugu i šta sad misli o dalili…
Kurir 29.10.2021
Aleksandra Subotić, rijaliti učesnica, pokazala je koliko uživa u životu otkako je napustila rijaliti. Na svom Instagramu Subotićeva je objavila fotografiju sa partnerom Pecom Raspopovićem i u opis stavila: "Ljubav." Nakon toga odgovorila je na… »
Dejan Dragojević konačno pokazao zube: Sramota me s kim sam bio i živeo! Dalila se posle njegovih reči raspala od suza…
Kurir 29.10.2021
Sandra Rešić dala je svoj sud o braku Dejana i Dalile Dragojević, a Dejan je potom konačno otkrio prava osećanja. Rešićeva je istakla da nema potrebe da Dejana tapše po ramenu. - Koliko god da sam realna, nema potrebe da ja sad njega potrebe da ga… »
Dalila i car su bljak! Filip će je izgustirati, Dejana mi je žao: Ana Korać razvezala jezik o rijaliti trouglu koji trese…
Kurir 29.10.2021
Drama koja se odigrala u "Zadruzi" nakon što je Dejan Dragojević odgledao snimak Dalile i Filipa na kojem se ljube i razmenjuju nežnosti, šokirala je i potresla i bivše učesnike rijalitija. Ovim povodom oglasila se Ana Korać, bivša devojka… »
Nije mi bilo dobro, došlo mi da uđem unutra! David van sebe zbog Dejanog nervnog rastrojstva, dobio poruke da spasi brata
Kurir 29.10.2021
Dejan Dragojević doživeo je nervni slom nakon što mu je pušten ljubavni klip Dalile i Filipa Cara. Nakon njegovog rastrojstva oglasio se David Dragojević koji je istakao da mu nije bilo lako da gleda brata u takvom stanju. - Nisam bio kući kada se… »
Dalila uporedila muža i Cara! Dragojevićka nikad surovija, slomila Dejanu srce: Ovo sa Filipom je jače 3 puta od…
Kurir 29.10.2021
Rijaliti učesnici imali su priliku da vide razgovor između Dalile Dragojević i Filipa Cara. Prva je reč da prokomentariše dobila Dalila: "Činjenica je da se ovo nikada ovako nije desilo, sve ovo što se dešava nikada nije bilo tako. Uvek mi treba… »
Nije mi bilo dobro zbog Dejana David van sebe nakon Dejanovog nervnog sloma, a evo od čega strahuje!
Alo 29.10.2021
Bez obzira što se odavno odrekao porodice, oni su uz njega. Nakon sinoćnje neviđene drame i haosa koji je izazvao ljubavni klip Dalile Dragojević i Filipa Cara, oglasio se brat Dejana Dragojevića, David. Naime, David je nakon nervnog sloma svog brata… »
Ne znam odakle joj želudac da to radi Ana Korać zgrožena Dalilinim ponašanjem, a evo šta kaže o Davidu i Biljani…
Alo 29.10.2021
Da li će se Dejan pomiriti sa majkom i bratom sada, kada se razvede od Dalile?! Region bruji o krahu braka Dejana i Dalile Dragojević, koja je otpočela emotivnu vezu sa Filipom Carom u "Zadruzi", a svoje mišljenje o najkontroverznijem ljubavnom… »
Dejan o skandalu koji je napravio zbog snimka Dalile i Cara: Teško mi je, kao da se rastavljam s telom, a ona je opuštena!
Kurir 29.10.2021
Dejan Dragojević progovorio je nakon burne reakcije izazvane gledanjem intimnog video snimka svoje još uvek zakonite supruge Dalile i Filipa Cara. - Teško se osećam, slabo spavam, teško mi je da pričam ovako preko dana kada su emisije, lakše mi… »
Psihički je ubijao i svašta priređivao: Isplivale mračne tajne iz braka Dejana i Dalile! Potpuni obrt onoga što gledamo
Mondo 29.10.2021
Brak Dejana i Dalile pukao je pred kamerama rijalitija. Iako svi osuđuju nju, drugarica je otkrila tajne zbog kojih opravdava Dalinino ponašanje. Brak Dejana i Dalile pukao je pred kamerama rijalitija. Iako svi osuđuju nju, drugarica je otkrila tajne… »
Ako vidim još jednu dejanovu scenu, povešću dalilu i odlazimo! Filip Car oseća krivicu: Bio sam šokiran kad sam čuo…
Kurir 29.10.2021
Filip Car komentarisao je burnu reakciju Dejana Dragojevića nakon što je pogledao njegov i Dalilin ljubavni klip. - Mislim da smo smorili sve ljude sa tim, šta da radimo...Ne znam šta da vam kažem. U dobrim sam odnosima sa njom, sve je okej, već sam… »
Dejan na kapiji zbog poljubaca dalile i cara! Hteli da beže zbog njegovih burnih reakcija, sad im svejedno: Dragojević…
Kurir 29.10.2021
Drama u Zadruzi ne jenjava kada je u pitanju ljubavni trougao koji čine Dalila i Dejan Dragojević i Filip Car. Nakon Dejanove burne reakcije na intimne snimke svoje još uvek zakonite supruge i njenog dečka, oni su se ponovo ljubili pred njim, što… »
Mračne tajne braka Drugarica Sanela tvrdi: Svi sad žale Dejana, a on je psihički ubijao Dalilu!
Alo 29.10.2021
Dalila tvrdi da je njoj najteže jer mora da trpi i muža i ljubavnika. Posle burne reakcije Dejana Dragojevića na ljubavni klip svoje, još uvek zakonite supruge Dalile i Filipa Cara, oglasila se prijateljica Dalile Dragojević, Sanela i… »
Nije dejanu najgore, već meni! Dalila šokirala Cara rečima o Dragojeviću: On te voli, loše mu je! Može da ubije sebe i…
Kurir 29.10.2021
Nakon burne reakcije Dejana Dragojevića na ljubavni klip svoje još uvek zakonite supruge Dalile i Filipa Cara, Car je sa zadrugarima i njom komentarisao situaciju: - Teško mu je, ali šta da se radi - rekao je Car. - Ne može biti njemu najgore, meni… »
Vesti dana »
Obradović: Rezultati nisu kakve smo očekivali, nastavljam da radim kao i do sada
Politika pre 6 minutajoš 66 povezanih
Beljanski: Tužilaštvo ne sprovodi istragu o tragediji u Novom Sadu, Ješić politički zatvorenik
Danas pre 4 satijoš 16 povezanih
Tužilaštvo ispitalo 66, danas saslušanje još pet osoba zbog nesreće u Novom Sadu
RTV pre 4 satijoš 34 povezane