Povezane vesti
Prvi put u Srbiji: Toplane u Malom Zvorniku i Priboju prešle na ekološka goriva
Kurir 29.10.2021
Mali Zvornik i Priboj imaju od juče grejanje sa novih toplana na biomasu koje su počele sa radom. Ova dva mesta prva su u Srbiji dobila ovakve toplane i njihovi sistemi daljinskog grejanja prešli su na ekološka goriva. - Ponosna sam jer je sve urađeno na… »
Priboj dobio toplanu na biomasu (VIDEO)
Zoom UE 29.10.2021
PRIBOJ – Opština Priboj prva je u Srbiji, uz Mali Zvornik, dobila toplanu na biomasu. Ovom investicijom, vrednom oko sedam miliona evra, napravljen je značajan korak ka potpunom prelasku daljinskog sistema grejanja u ovoj opštini sa fosilnih na ekološka… »
Otvorene toplane na biomasu u Priboju i Malom Zvorniku, prve u Srbiji
Zoom UE 29.10.2021
PRIBOJ-Priboj i Mali Zvornik prvi su u Srbiji dobili toplane na biomasu, čime su sistemi daljinskog grejanja u tim opštinama u potpunosti prešli sa mazuta na ekološka goriva. Umesto uglja i mazuta, na lageru toplana u Malom Zvorniku i Priboju, drvena… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 18 minutajoš 85 povezanih
Podatak iz NBA koji budi jezu, ljudi ne veruju kako je ovo moguće
Nova pre 18 minutajoš 55 povezanih
Unutar Černobilja 40 godina kasnije: Nuklearno postrojenje i dalje u riziku zbog rusko-ukrajinskog rata
RTS pre 3 minutajoš 9 povezanih
Tramp nakon incidenta u Vašingtonu: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
Euronews pre 8 minutajoš 11 povezanih
Vreme danas: Sunčano i vetrovito, najviša dnevna temperatura od 20 do 26 stepeni
Nedeljnik pre 28 minutajoš 10 povezanih