Povezane vesti
Novosađanima subvencije od 50% za ugradnju solarnih panela
Luftika 29.10.2021
Grad Novi Sad dobio je pet miliona dinara na javnom pozivu Ministarstva rudarstva i energetike za program energetske sanacije porodičnih kuća, odnosno za ugradnju solarnih panela u domaćinstvima. Na dobijenu sumu, Grad će iz svog budežeta u ovaj projekat… »
Subvencije za ugradnju solarnih panela moći će da dobiju i Novosađani
Moj Novi Sad 29.10.2021
Za subvencionisanje ugradnje solarnih panela u okviru programa energetske sanacije porodičnih kuća Ministarstvo rudarstva i energetike odobrilo je sredstva za 37 lokalnih samouprava u Srbiji. Ukupno će biti izdvojeno oko 193 miliona dinara, od kojih će… »
Vesti dana »
"Očekujem produžetak licence za NIS!" Mali u Vašingtonu: Potpuno poremećeno svetsko tržište, a mi u svemu tome se snalazimo bolje nego drugi
Blic pre 35 minutajoš 25 povezanih
Na graničnom prelazu uhapšen osumnjičeni zbog posedovanja gotovo 2.000 boksova cigareta
Novi magazin pre 1 satjoš 39 povezanih
(BLOG) Druga sednica Skupštine: Opozicija tvrdi da je 40 tačaka "dimna zavesa" i beg od rasprave o nepoverenju Vladi
N1 Info pre 0 minutajoš 79 povezanih
Policija paljenje autobusa Jaćimoviću okvalifikovala kao krivično delo - izazivanje opšte opasnosti
N1 Info pre 4 satijoš 29 povezanih
Šef Pentagona moli Iran da „mudro izabere“ i tvrdi: „Dok vi kopate mi postajemo jači“
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih