Повезане вести
Била бих срећна да ћерки кажем: Ово је улица с именом твог тате - Супруга Небојше Глоговца поносна на презиме које носи
Мондо 29.10.2021
Милица Глоговац каже да је презиме које носи и одговорност и љубав. Милица Глоговац каже да је презиме које носи и одговорност и љубав. Супруга покојног Небојше Глоговца, Милица, веома је поносна на презиме које носи, као и на… »
Удовица небојше глоговца отворила душу! Била бих срећна да ћерки кажем: Ово је улица која носи име твог тате!
Курир 29.10.2021
Милица Глоговац говорила је о свом покојном супругу, глумцу Небојши Глоговцу и ћеркици Сунчици. - Јако сам поносна на презиме које носим. Оно је и одговорност и љубав. Ја сам иначе Црногорка, рођена на Цетињу и то увек с… »
Исповест супруге Небојше Глоговца: Била бих срећна да ћерки кажем: "Ово је улица која носи ме твог тате"!
Ало 29.10.2021
Отворила је душу и испричала све о себи и животу пре и после њега. Супруга покојног глумца Небојше Глоговца, Милица, говорила је приликом гостовања у емисији "Кец на једанаест" о њему, ћеркици Сунчици, али и о свим важним и… »
Вести дана »
уживо РАТ У УКРАЈИНИ Петоро повређено у руском нападу дроновима у Одеси
Еуроневс пре 52 минутајош 23 повезане
Облачно са кишом, поподне још хладније, сиво и током викенда
Мој Нови Сад пре 56 минутајош 12 повезаних
Данас три деценије од потписивања Дејтонског споразума, у РС празник, у ФБиХ обичан радни дан
Бета пре 1 сатјош 9 повезаних
МАСА о случају са професорком Клеут: Освета „подобних ректора и декана“ због подршке студентима
Недељник пре 2 минутајош 7 повезаних