Повезане вести

Била бих срећна да ћерки кажем: Ово је улица с именом твог тате - Супруга Небојше Глоговца поносна на презиме које носи

Била бих срећна да ћерки кажем: Ово је улица с именом твог тате - Супруга Небојше Глоговца поносна на презиме које носи

Мондо 29.10.2021
Милица Глоговац каже да је презиме које носи и одговорност и љубав. Милица Глоговац каже да је презиме које носи и одговорност и љубав. Супруга покојног Небојше Глоговца, Милица, веома је поносна на презиме које носи, као и на… »
Удовица небојше глоговца отворила душу! Била бих срећна да ћерки кажем: Ово је улица која носи име твог тате!

Удовица небојше глоговца отворила душу! Била бих срећна да ћерки кажем: Ово је улица која носи име твог тате!

Курир 29.10.2021
Милица Глоговац говорила је о свом покојном супругу, глумцу Небојши Глоговцу и ћеркици Сунчици. - Јако сам поносна на презиме које носим. Оно је и одговорност и љубав. Ја сам иначе Црногорка, рођена на Цетињу и то увек с… »
Исповест супруге Небојше Глоговца: Била бих срећна да ћерки кажем: "Ово је улица која носи ме твог тате"!

Исповест супруге Небојше Глоговца: Била бих срећна да ћерки кажем: "Ово је улица која носи ме твог тате"!

Ало 29.10.2021
Отворила је душу и испричала све о себи и животу пре и после њега. Супруга покојног глумца Небојше Глоговца, Милица, говорила је приликом гостовања у емисији "Кец на једанаест" о њему, ћеркици Сунчици, али и о свим важним и… »

Вести дана »