Повезане вести

Ирина о првом послу, разводу од познатог мужа и корони: Водитељка открила - "Све смо биле трудне у исто време"

Ирина о првом послу, разводу од познатог мужа и корони: Водитељка открила - "Све смо биле трудне у исто време"

Мондо 30.10.2021
Ирина Вукотић је већ 20 година на телевизији. Ирина Вукотић је већ 20 година на телевизији Водитељка Ирина Вукотић ускоро слави 20 година рада пред камерама, а бројни гледаоци је памте по емисији "Све за љубав" коју је водила… »
Ирина Вукотић искрено о разводу, ћерки и борби са корона вирусом: А ево шта мора да поседује мушкарац да би освојио њено срце…

Ирина Вукотић искрено о разводу, ћерки и борби са корона вирусом: А ево шта мора да поседује мушкарац да би освојио њено срце…

Курир 30.10.2021
Водитељка Ирина Вукотић ускоро слави 20 година рада пред камерама, а након што смо јој упутили честитке на успешној каријери, открила је шта би себе посаветовала да може да се врати у прошлост. - Хвала на честиткама иако ми… »
О ћерки, разводу, вакцини против короне и партнеру: Водитељка Пинковог јутарњег отворила душу: "Шта ће ми мушкарац који није…

О ћерки, разводу, вакцини против короне и партнеру: Водитељка Пинковог јутарњег отворила душу: "Шта ће ми мушкарац који није…

Блиц 30.10.2021
Водитељка никада није волела да прича о својој интими, а како нам каже, љубав је њен највећи покретач. Посвећена је ћерки, и док ускоро слави две деценије рада на телевизији, кроз осмех се присећа да је и трудна радила… »

Вести дана »