Повезане вести
Наташа Беквалац прошла кроз тешку апстиненцијалну кризу због одвикавања од цигарета
Вести онлине 30.10.2021
Певачица Наташа Беквалац пре више два месеца донела је чврсту одлуку да остави цигарете, а током периода одвикавања, како је навела, пролазила је кроз велику агонију. Наиме, Наташа је у једном тренутку одвикавања утеху видела… »
"На ваги сам видела бројку коју сам имала на порођају" Наташа о вишку килограма: "Пролазила сам кроз фазе потпуног лудила"
Блиц 30.10.2021
Певачица Наташа Беквалац пре два и по месеца оставила је цигарете, али се након тога, како каже, суочила са вишком килограма. Наташа је поносна на себе што је успела да се реши дугогодишњег порока, али је, како је истакла… »
Достигла сам килажу из трудноће: Наташа Беквалац искрено о борби са пороком (фото)
Вечерње новости 29.10.2021
Фото АТА Имагес Наиме, Наташа је редовно делила са пратиоцима како подноси одвикавање и са чиме се суочава, а сада је открила да је добила и пар килограма вишка и да је достигла трудничку килажу. Брзо након тога, бацила се на… »
Вести дана »

Виши суд у Новом Саду одбио жалбу: Студент Богдан Јовичић остаје у притвору, скупови подршке у више градова (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 54 повезане

Вадефул: Кршење естонског ваздушног простора од стране Русије је неприхватљиво
Еуроневс пре 7 минутајош 47 повезаних

БИА позвала студенте на "пријатељски" разговор": Војна парада и потенцијални звиждук Вучићу
Радио 021 пре 6 сатијош 8 повезаних

Амерички магазин хвали Србију! Фк-3 трансформисао ПВО мрежу у једну од најмоћнијих на континенту (видео)
Ало пре 2 сатајош 35 повезаних