Повезане вести

"Рекла ми је да је трудна усред наступа": Топалко је са 19 година упознао супругу, открио све детаље о љубавној причи

"Рекла ми је да је трудна усред наступа": Топалко је са 19 година упознао супругу, открио све детаље о љубавној причи

Блиц 30.10.2021
Милана Топаловића Топалка, се прославио учешћем у музичком такмичењу “Звезде Гранда”, а дуже од две деценије ужива у браку са супругом Весном са којом има и ћерку Хелену. Певач никада није био скандал мајстор, а детаље из… »
Топалко имао 19 година Када је упознао супругу! Певач открио детаље велике љубави са Весном: Рекла ми да је трудна усред…

Топалко имао 19 година Када је упознао супругу! Певач открио детаље велике љубави са Весном: Рекла ми да је трудна усред…

Курир 30.10.2021
Певача Милана Топаловића Топалка јавност је упознала први пут у такмичењу Звезде Гранда, а он је сада открио да је супругу Весну упознао на наступу када је имао само 19 година "Ја сам је упознао када сам имао 19 година. Бенд… »
Имао сам 19 година, није хтела ни да прича са мном! Топалко о љубави с Весном - "Рекла ми да је трудна усред наступа!"

Имао сам 19 година, није хтела ни да прича са мном! Топалко о љубави с Весном - "Рекла ми да је трудна усред наступа!"

Мондо 30.10.2021
Милан Топаловић Топалко открио да је супругу Весну упознао на наступу када је имао само 19 година. Милан Топаловић Топалко открио да је супругу Весну упознао на наступу када је имао само 19 година Певача Милана Топаловића Топалка… »

Вести дана »