Повезане вести
Валентина Петровић открила да добија претње смрћу због непримерене фотографије са албанским мисицама
Вести онлине 30.10.2021
Валентина Петровић укључила се данас у јутарњи програм ТВ Пинк код Јоване Јеремић и рекла како није знала о чему се ради, када се фотографисала, већ да су је представнице ових земаља намамиле да то уради, а затим је целој… »
Мисица показала двоглавог орла, Лукас побеснео: Само такмичење за мис довољно говори о памети тих девојака! Ево шта би он…
Курир 30.10.2021
Мисица Валентина Петровић и њен срамни потез данима тресе Србију, а коначно је донета одлука да остаје у такмичењу и да ће у петак представити своју земљу у Шарм ел Шејку. Тим поводом огласио се и Аца Лукас. "Само такмичење… »
Рекле су ми дођи Валентина, намести прсте овако! Српска мисица уживо - "Нисам дошла овде да понижавам моју земљу"
Мондо 30.10.2021
Мисица Валентина Петровић се огласила у Јутарњем програму. Мисица Валентина Петровић се огласила у Јутарњем програму Домаћу јавност шокирале су слике српске мисице Валентине Петровић која с мисицама Албаније и такозване државе… »
Мисица уживо открила зашто је показала двоглавог орла: Рекли су ми да их се клоним, али нисам! Моје незнање није оправдање!
Курир 30.10.2021
Након што је одјекнула вест да је српска представница на Избору за мис интерконтинентал Валентина Петровић, заједно са представницама Црне Горе, Албаније и тзв. државе Косово, показала двоглавог орла, јавност је остала шокирана… »
"Извињавам се свом народу!" Мисица се поново правда - Искористиле су ме!
Вечерње новости 30.10.2021
Фото: Инстаграм/бунт.свесрбија Валентина Петровић се јутрос укључила у јутарњи програм ТВ Пинк и рекла како није знала о чему се ради, већ да су је албанске представнице наговориле да то уради, а затим је целој земљи упутила… »
Лепотице је насамариле да покаже знак велике Албаније: Кија Коцкар брани српску мисицу - "То њима служи на част"
Мондо 30.10.2021
Ријалити победница и певачица брани Валентину Петровић. Ријалити победница и певачица брани Валентину Петровић Претходних дана Валентина Петровић, српска мисица, била је у центру скандала јер је са представницама Албаније и тзв… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 5 сатијош 5 повезаних

Мацут у Лондону: Србију поштедети политичких условљавања у вези са Косовом
Данас пре 10 сатијош 4 повезане