Povezane vesti
U Kini vakcinisano 75,8 odsto stanovništva
Danas 30.10.2021
Kina je potpuno vakcinisala svoje punoletno stanovništvo sa 1,07 milijardi doza vakcina protiv kovid-19 zaključno s 29. oktobrom, saopštio je danas portparol Nacionalne zdravstvene komisije Mi Feng. Kako navodi Rojters, to znači da je potpuno vakcinisano… »
Kina vakcinisala više od 75 odsto stanovništva protiv koronavirusa
N1 Info 30.10.2021
Kina je potpuno vakcinisala punoletno stanovništvo sa 1,07 milijardi doza vakcina protiv kovid-19 zaključno s 29. oktobrom, saopštio je portparol Nacionalne zdravstvene komisije Mi Feng. Kako navodi Rojters, to znači da je potpuno vakcinisano 75,8 posto… »
Kina potpuno vakcinisala 75.8 posto stanovništva protiv COVID-19
Slobodna Evropa 30.10.2021
Kina je potpuno vakcinisala svoje stanovništvo sa 1.07 milijardi doza vakcina protiv COVID-19 zaključno s 29. oktobrom, saopštio je portparol Nacionalne zdravstvene komisije Mi Feng u subotu 30. oktobra. To znači da je potpuno vakcinisano 75,8 posto od… »
Vesti dana »

Putin ponudio prekid vatre u Ukrajini Ovo su detalji mirovnog predloga ukrajincima se neće nikako dopasti
Dnevnik pre 21 minutajoš 32 povezane

Milan Borjan uhvaćen na severu kako gleda Zvezdu: Pogledajte šta su Delije uradile kada su ga videle
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih

Fico se obratio Putinu i Trampu pred istorijski susret: Pronađite smisleno rešenje!
Večernje novosti pre 16 minutajoš 154 povezane

Milojević promenio 11 igrača u startnoj postavi, Katai pogodio za pobedu nad TSC-om
RTS pre 21 minutajoš 46 povezanih