Повезане вести
У Кини вакцинисано 75,8 одсто становништва
Данас 30.10.2021
Кина је потпуно вакцинисала своје пунолетно становништво са 1,07 милијарди доза вакцина против ковид-19 закључно с 29. октобром, саопштио је данас портпарол Националне здравствене комисије Ми Фенг. Како наводи Ројтерс, то значи… »
Кина вакцинисала више од 75 одсто становништва против коронавируса
Н1 Инфо 30.10.2021
Кина је потпуно вакцинисала пунолетно становништво са 1,07 милијарди доза вакцина против ковид-19 закључно с 29. октобром, саопштио је портпарол Националне здравствене комисије Ми Фенг. Како наводи Ројтерс, то значи да је… »
Кина потпуно вакцинисала 75.8 посто становништва против ЦОВИД-19
Слободна Европа 30.10.2021
Кина је потпуно вакцинисала своје становништво са 1.07 милијарди доза вакцина против ЦОВИД-19 закључно с 29. октобром, саопштио је портпарол Националне здравствене комисије Ми Фенг у суботу 30. октобра. То значи да је потпуно… »
Вести дана »
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 37 минутајош 2 повезане
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 12 минутајош 1 повезана
(Видео) Драма у свемиру: Изгубљен сигнал са летелицом која кружи око Марса, огласила се НАСА
Блиц пре 2 минутајош 1 повезана
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана