Povezane vesti
U Kini vakcinisano 75,8 odsto stanovništva
Danas 30.10.2021
Kina je potpuno vakcinisala svoje punoletno stanovništvo sa 1,07 milijardi doza vakcina protiv kovid-19 zaključno s 29. oktobrom, saopštio je danas portparol Nacionalne zdravstvene komisije Mi Feng. Kako navodi Rojters, to znači da je potpuno… »
Kina vakcinisala više od 75 odsto stanovništva protiv koronavirusa
N1 Info 30.10.2021
Kina je potpuno vakcinisala punoletno stanovništvo sa 1,07 milijardi doza vakcina protiv kovid-19 zaključno s 29. oktobrom, saopštio je portparol Nacionalne zdravstvene komisije Mi Feng. Kako navodi Rojters, to znači da je potpuno vakcinisano 75,8… »
Kina potpuno vakcinisala 75.8 posto stanovništva protiv COVID-19
Slobodna Evropa 30.10.2021
Kina je potpuno vakcinisala svoje stanovništvo sa 1.07 milijardi doza vakcina protiv COVID-19 zaključno s 29. oktobrom, saopštio je portparol Nacionalne zdravstvene komisije Mi Feng u subotu 30. oktobra. To znači da je potpuno vakcinisano 75,8 posto… »
Vesti dana »
Akcijom "Zastani, Srbijo" odata pošta žrtvama u Novom Sadu, Arilju i na Cetinju
RTS pre 3 satajoš 33 povezane
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
“Glavno pitanje je odakle „Novostima“ kopija tuđeg pasoša“: Šabić o objavljivanju isprava studenata, tvrdi da je režimski tabloid prekršio nekoliko zakona
Nova pre 26 minutajoš 14 povezanih
Servis američkog džina je danas bio nezaustavljiv: Novak Đoković izgubio od Rajlija Opelke u četvrtini finala Brizbejna! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 28 povezanih