Повезане вести
Британски премијер: Краљица Елизабета ИИ у веома доброј форми
Нова 30.10.2021
Краљица Уједињеног Краљевства Елизабета Друга којој су лекари препоручили одмарање најмање две недеље, у веома доброј је форми, изјавио је британски премијер Борис Џонсон. „Разговарао сам с њом и она је у веома доброј… »
Нови магазин 30.10.2021
Британска краљица Елизабета Друга (Елизабетх) којој су лекари препоручили одмарање најмање две недеље, у веома доброј је форми, изјавио је данас премијер Борис Џонсон (Јохнсон). "Разговарао сам с њом и она је у веома доброј… »
Н1 Инфо 30.10.2021
Краљица Уједињеног Краљевства Елизабета Друга којој су лекари препоручили одмарање најмање две недеље, у веома доброј је форми, изјавио је британски премијер Борис Џонсон. „Разговарао сам с њом и она је у веома доброј… »
Мораће да одмара: Краљици Елизабети лекари саветовали да не обавља тешке послове
Вечерње новости 29.10.2021
Фото: Принтсцреен Краљица Елизабета (95) неће присуствовати фестивалу сећања заказаном за 13. новембар, али има чврсту намеру да буде присутна на националној служби сећања војних ветерана 14. новембра, додала је палата, пренео… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро