Повезане вести

Експериментисао сам са ивермектином! Доктор Шеклер открио какви су резултати овог лека у борби са короном!

Експериментисао сам са ивермектином! Доктор Шеклер открио какви су резултати овог лека у борби са короном!

Ало 30.10.2021
Микробиолог и вирусолог доктор Миланко Шеклер истиче колико су опасне групе на друштвеним мрежама у којима се пропагира опасно узимање "лека" на своју руку, или бесмислена "заштита" од заразе гурањем масне креме у ноздрве… »
Шеклер: Коришћење Павловићеве масти у носу против короне примитиван начин размишљања

Шеклер: Коришћење Павловићеве масти у носу против короне примитиван начин размишљања

Данас 30.10.2021
Вирусолог и микробиолог Ветеринарског института у Краљеву Миланко Шеклер рекао је данас у „Уранку“ на К1 телевизији да је експериментисао са Ивермектином и нагласио да је коришћење Павловићеве масти у носу против короне… »
"Експериментисао сам са Ивермектином!" Др Шеклер се укључио у програм па проговорио и о Павловићевој масти

"Експериментисао сам са Ивермектином!" Др Шеклер се укључио у програм па проговорио и о Павловићевој масти

Правда 30.10.2021
Вирусолог и микробиолог Ветеринарског института у Краљеву др Миланко Шеклер открио је данас у „Уранку“ на К1 телевизији да је експериментисао са Ивермектином и нагласио да је коришћење Павловићеве масти у носу против короне… »
"Експериментисао сам са Ивермектином": Др Шеклер открио какве је резултате добио

"Експериментисао сам са Ивермектином": Др Шеклер открио какве је резултате добио

Телеграф 30.10.2021
- Многи људи Ивермектин користе уз додатну терапију и онда не можете да знате да ли је он помогао или је у питању други лек из терапије - рекао је вирусолог и микробиолог Ветеринарског института у Краљеву. Вирусолог и… »

Вести дана »