Povezane vesti

Eksperimentisao sam sa ivermektinom! Doktor Šekler otkrio kakvi su rezultati ovog leka u borbi sa koronom!

Eksperimentisao sam sa ivermektinom! Doktor Šekler otkrio kakvi su rezultati ovog leka u borbi sa koronom!

Alo 30.10.2021
Mikrobiolog i virusolog doktor Milanko Šekler ističe koliko su opasne grupe na društvenim mrežama u kojima se propagira opasno uzimanje "leka" na svoju ruku, ili besmislena "zaštita" od zaraze guranjem masne kreme u nozdrve. Srbija u neverici prati… »
Šekler: Korišćenje Pavlovićeve masti u nosu protiv korone primitivan način razmišljanja

Šekler: Korišćenje Pavlovićeve masti u nosu protiv korone primitivan način razmišljanja

Danas 30.10.2021
Virusolog i mikrobiolog Veterinarskog instituta u Kraljevu Milanko Šekler rekao je danas u „Uranku“ na K1 televiziji da je eksperimentisao sa Ivermektinom i naglasio da je korišćenje Pavlovićeve masti u nosu protiv korone primitivan način… »
"Eksperimentisao sam sa Ivermektinom!" Dr Šekler se uključio u program pa progovorio i o Pavlovićevoj masti

"Eksperimentisao sam sa Ivermektinom!" Dr Šekler se uključio u program pa progovorio i o Pavlovićevoj masti

Pravda 30.10.2021
Virusolog i mikrobiolog Veterinarskog instituta u Kraljevu dr Milanko Šekler otkrio je danas u „Uranku“ na K1 televiziji da je eksperimentisao sa Ivermektinom i naglasio da je korišćenje Pavlovićeve masti u nosu protiv korone primitivan način… »
"Eksperimentisao sam sa Ivermektinom": Dr Šekler otkrio kakve je rezultate dobio

"Eksperimentisao sam sa Ivermektinom": Dr Šekler otkrio kakve je rezultate dobio

Telegraf 30.10.2021
- Mnogi ljudi Ivermektin koriste uz dodatnu terapiju i onda ne možete da znate da li je on pomogao ili je u pitanju drugi lek iz terapije - rekao je virusolog i mikrobiolog Veterinarskog instituta u Kraljevu. Virusolog i mikrobiolog Veterinarskog… »

Vesti dana »