Повезане вести
"Никад нисам видео луду краву, а лудака међу људима сам се нагледао": Душко Ковачевић о новом филму и свакодневици
Блиц 30.10.2021
Руку на срце, не можемо се пожалити да за живота нисмо били богати ужасима. Лепих ствари је било ту и тамо, али их се слабо и сећамо од силних ужаса - каже прослављени писац и академик Душко Ковачевић. А било је то у петак… »
Лена Ковачевић глуми девојку мафијаша! Певачица у татином новом филму: Једва сам снимила сцену с Андријом Милошевићем!
Курир 30.10.2021
У Комбанк дворани јуче је одржана промоција спота за песму "Лепе лажи", коју Лена Ковачевић и Гордан Кичић изводе у филму Душана Ковачевића "Није лоше бити човек". Премијера овог остварења, после више од три године припрема и… »
Лена Ковачевић глуми девојку мафијаша! Певачица у татином новом филму - Једва сам снимила сцену с Андријом Милошевићем!
Мондо 30.10.2021
Певачица Лена Ковачевић заиграла у филму славног оца Душана Ковачевића. Певачица Лена Ковачевић заиграла у филму славног оца Душана Ковачевића После 18 година Душан Ковачевић, редитељ хит филмова "Професионалац" и "Балкански… »
„Видимо се кад будем имао сто година“: „Лепе лажи“ увертира за филм Ковачевића
Нова 30.10.2021
Имам добар ритам - снимам филм сваких двадесет година. Снимао сам "Балканског шпијуна" почетком осамдесетих, па "Професионалца" почетком двехиљадитих, па сада овај филм. Ако наставим тако, видећемо се кад будем имао сто година… »
Бајага уочи премијере „Није лоше бити човек“: Без трикова, сви у филму певају
Н1 Инфо 30.10.2021
"Поносим се што сви људи који се појављују у филму заиста и певају. Сви музичари које видите су заиста свирали, нисмо користили никакве трикове", рекао је Момчило Бајагић Бајага на промоција спота “Лепе лажи”, који најављује… »
Вести дана »
Вођа навијача Партизана мучио: Младића?! Језиви детаљи хапшења у Нишу: Сумња се да је жртва силована!
Блиц пре 45 минутајош 26 повезаних
Аутопревозник Јаћимовић открива план за блокаду Београда: Биће више од 300 камиона, чека се мој знак. Власт не зна шта им се спрема
Нова пре 2 сатајош 13 повезаних
Ко је Владо Ђајић, који је разрешен у СНСД-у и УКЦ-у због компромитујућег снимка?
Данас пре 1 сатјош 27 повезаних
Инфлација у еврозони најнижа у последњих годину дана, успорила на 2,1% у октобру
Блиц пре 2 сатајош 37 повезаних