Povezane vesti

Saša Ilić pred povratak u Humsku: Život piše romane, samo nemoj pažnja da bude na meni

Saša Ilić pred povratak u Humsku: Život piše romane, samo nemoj pažnja da bude na meni

Mozzart sport 30.10.2021
„Igraju prvi i treći na tabeli, deluje da će biti dobrog fudbala“, kaže trener Čukaričkog pred premijerno gostovanje Partizanu u karijeri. Leptirići u stomaku Saše Ilića. Kao kad je debitovao za prvi tim pre 25 godina u Čačku, kao kad se pod… »
Saša Ilić se vraća u humsku - to nije mogao da zamisli: Skoro ceo život proveo u Partizanu, sad mu je protivnik!

Saša Ilić se vraća u humsku - to nije mogao da zamisli: Skoro ceo život proveo u Partizanu, sad mu je protivnik!

Mondo 30.10.2021
Duel dva beogradska tima poseban će biti za trenera Čukaričkog. Duel dva beogradska tima poseban će biti za trenera Čukaričkog. Fudbaleri Čukaričkog imaće težak zadatak da zaustave Partizan, aktuelnog lidera Superlige. Crno-beli nemaju nijedan… »
Saša Ilić pred Partizan: Nisam mislio da će se ovakva situacija dogoditi

Saša Ilić pred Partizan: Nisam mislio da će se ovakva situacija dogoditi

Nova 30.10.2021
Trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić rekao je da njegov tim nema šta da izgubi u duelu protiv Partizana. Čukarički će u derbiju 15. kola Superlige Srbije gostovati Partizanu u nedelju od 18.30 sati. Biće to specifičan meč za šefa struke… »
Ilić pred Partizan: Na meni je da emocije, kojih će svakako biti, zadržim za sebe

Ilić pred Partizan: Na meni je da emocije, kojih će svakako biti, zadržim za sebe

Beta 30.10.2021
Trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić rekao je danas da nikada nije ni razmišljao da je moguće da će predvoditi neki drugi klub protiv Partizana, ali je istakao da će u predstojećem meču Super lige Srbije morati da emocije zadrži za sebe. Ilić… »
Sale se vraća u Humsku, emocije jedino sigurne

Sale se vraća u Humsku, emocije jedino sigurne

Sportske.net 30.10.2021
Nekadašnji kapiten Partizana Saša Ilić vratiće se u nedelju na stadion crno-belih i biti akter zvanične utakmice na stadionu u Humskoj prvi put još od oproštajnog meča protiv Proletera u maju 2019. godine. Ovaj put to će biti u ulozi trenera… »

Radio sto plus 30.10.2021
Trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić rekao je danas da nikada nije ni razmišljao da je moguće da će predvoditi neki drugi klub protiv Partizana, ali je istakao da će u predstojećem meču Super lige Srbije morati da emocije zadrži za sebe. Ilić… »

Vesti dana »