Povezane vesti
Bakirovi ratni doboši
Vesti online 30.10.2021
U uslovima pojačanih tenzija u BiH, Brčko dodatno zadobija svojstva potencijalnog mesta varničenja i sukoba. Izetbegović to zna i sračunato, a ja bih rekao i neodgovorno, na svoj omiljeni zloguki način pominje ovo ranjivo područje, kaže za Sputnjik… »
Bakir Izetbegović imitira svog babu Šta se krije iza ratnog zanosa u Sarajevu?
Alo 30.10.2021
U uslovima pojačanih tenzija u BiH, Brčko dodatno zadobija svojstva potencijalnog mesta varničenja i sukoba. Bakir Izetbegović to zna i sračunato, a ja bih rekao i neodgovorno, na svoj omiljeni zloguki način pominje ovo ranjivo područje, kaže profesor… »
Darko Tanasković: Ratni zanos u Sarajevu — zašto opasne igre počinju baš u Brčkom
Sputnik 30.10.2021
U uslovima pojačanih tenzija u BiH, Brčko dodatno zadobija svojstva potencijalnog mesta varničenja i sukoba. Izetbegović to zna i sračunato, a ja bih rekao i neodgovorno, na svoj omiljeni zloguki način pominje ovo ranjivo područje, kaže za Sputnjik… »
Vesti dana »
Uživo: Izbori na KiM! Glasali Elek, Milović i Simić. Srbi čekaju u redovima, veća gužva nego u decembru! U Kosovskom Pomoravlju došli sa srpskim trobojkama (video)
Kurir pre 4 minutajoš 31 povezana
Promenljivo oblačno i toplo vreme: Temperatura do 30 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 12 povezanih
Pod budnim okom Rusije: U Jermeniji se danas održavaju parlamentarni izbori
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih
Pucnjava na festivalu u Toledu: Dve osobe kritično, više od 10 ranjenih, napadači u bekstvu
Euronews pre 59 minutajoš 11 povezanih
Prodaja NIS-a: Novi rok mađarskom MOL-u da završi pregovore sa Rusima
BBC News pre 50 minutajoš 7 povezanih