Povezane vesti
Bakirovi ratni doboši
Vesti online 30.10.2021
U uslovima pojačanih tenzija u BiH, Brčko dodatno zadobija svojstva potencijalnog mesta varničenja i sukoba. Izetbegović to zna i sračunato, a ja bih rekao i neodgovorno, na svoj omiljeni zloguki način pominje ovo ranjivo područje, kaže za Sputnjik… »
Bakir Izetbegović imitira svog babu Šta se krije iza ratnog zanosa u Sarajevu?
Alo 30.10.2021
U uslovima pojačanih tenzija u BiH, Brčko dodatno zadobija svojstva potencijalnog mesta varničenja i sukoba. Bakir Izetbegović to zna i sračunato, a ja bih rekao i neodgovorno, na svoj omiljeni zloguki način pominje ovo ranjivo područje, kaže profesor… »
Darko Tanasković: Ratni zanos u Sarajevu — zašto opasne igre počinju baš u Brčkom
Sputnik 30.10.2021
U uslovima pojačanih tenzija u BiH, Brčko dodatno zadobija svojstva potencijalnog mesta varničenja i sukoba. Izetbegović to zna i sračunato, a ja bih rekao i neodgovorno, na svoj omiljeni zloguki način pominje ovo ranjivo područje, kaže za Sputnjik… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Paralelni skupovi za i protiv blokada širom Srbije, Vučić prošetao Banjicom, hapšenja na Voždovcu i u Novom Sadu
Nova pre 35 minutajoš 55 povezanih

Na 125 lokacija širom Srbije izašlo 144.000 građana u Beogradu na Voždovcu više od 20.000 građana reklo "stop" blokadama! Evo na šta je MUP apelovao
Dnevnik pre 2 satajoš 16 povezanih

Milijarder Ilon Mask uputio poruku desničarima u Londonu: "Borite se ili umrite"
Telegraf pre 15 minutajoš 23 povezane

Narandžasti meteoalarm za celu Srbiju: Očekuju se nevreme, pljuskovi, grad i olujni vetar
Serbian News Media pre 30 minutajoš 41 povezana