Povezane vesti
Bakirovi ratni doboši
Vesti online 30.10.2021
U uslovima pojačanih tenzija u BiH, Brčko dodatno zadobija svojstva potencijalnog mesta varničenja i sukoba. Izetbegović to zna i sračunato, a ja bih rekao i neodgovorno, na svoj omiljeni zloguki način pominje ovo ranjivo područje, kaže za Sputnjik… »
Bakir Izetbegović imitira svog babu Šta se krije iza ratnog zanosa u Sarajevu?
Alo 30.10.2021
U uslovima pojačanih tenzija u BiH, Brčko dodatno zadobija svojstva potencijalnog mesta varničenja i sukoba. Bakir Izetbegović to zna i sračunato, a ja bih rekao i neodgovorno, na svoj omiljeni zloguki način pominje ovo ranjivo područje, kaže profesor… »
Darko Tanasković: Ratni zanos u Sarajevu — zašto opasne igre počinju baš u Brčkom
Sputnik 30.10.2021
U uslovima pojačanih tenzija u BiH, Brčko dodatno zadobija svojstva potencijalnog mesta varničenja i sukoba. Izetbegović to zna i sračunato, a ja bih rekao i neodgovorno, na svoj omiljeni zloguki način pominje ovo ranjivo područje, kaže za Sputnjik… »
Vesti dana »
Obeležavanje Dana studenata kod Rektorata: Protestna šetnja „Sloboda studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 13 povezanih
U Lučanima poplavljeno više stotina hektara poljoprivrednog zemljišta i otvoreno nekoliko klizišta
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih
Katar i Italija pozivaju na diplomatsko rešenje sukoba na Bliskom istoku
Politika pre 37 minutajoš 48 povezanih
Danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu! Slavimo Lazarevu subotu, etnološkinja otkrila sve običaje
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih