Повезане вести
Бакирови ратни добоши
Вести онлине 30.10.2021
У условима појачаних тензија у БиХ, Брчко додатно задобија својства потенцијалног места варничења и сукоба. Изетбеговиц́ то зна и срачунато, а ја бих рекао и неодговорно, на свој омиљени злогуки начин помиње ово рањиво… »
Бакир Изетбеговић имитира свог бабу Шта се крије иза ратног заноса у Сарајеву?
Ало 30.10.2021
У условима појачаних тензија у БиХ, Брчко додатно задобија својства потенцијалног места варничења и сукоба. Бакир Изетбеговић то зна и срачунато, а ја бих рекао и неодговорно, на свој омиљени злогуки начин помиње ово рањиво… »
Дарко Танасковиц́: Ратни занос у Сарајеву — зашто опасне игре почињу баш у Брчком
Спутник 30.10.2021
У условима појачаних тензија у БиХ, Брчко додатно задобија својства потенцијалног места варничења и сукоба. Изетбеговиц́ то зна и срачунато, а ја бих рекао и неодговорно, на свој омиљени злогуки начин помиње ово рањиво… »
Вести дана »
Вучић: Никад нисам лагао, следећа година можда најбоља у нашој историји - избори у мају или децембру
Н1 Инфо пре 16 минутајош 37 повезаних
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом и могућем преузимању државног удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане
ВИДЕО Овације и наклон за Мићу Берића у Арени: Ево шта се дешава пре почетка првог меча без Обрадовића
Нова пре 31 минутајош 51 повезана