Povezane vesti
Bakirovi ratni doboši
Vesti online 30.10.2021
U uslovima pojačanih tenzija u BiH, Brčko dodatno zadobija svojstva potencijalnog mesta varničenja i sukoba. Izetbegović to zna i sračunato, a ja bih rekao i neodgovorno, na svoj omiljeni zloguki način pominje ovo ranjivo područje, kaže za Sputnjik… »
Bakir Izetbegović imitira svog babu Šta se krije iza ratnog zanosa u Sarajevu?
Alo 30.10.2021
U uslovima pojačanih tenzija u BiH, Brčko dodatno zadobija svojstva potencijalnog mesta varničenja i sukoba. Bakir Izetbegović to zna i sračunato, a ja bih rekao i neodgovorno, na svoj omiljeni zloguki način pominje ovo ranjivo područje, kaže profesor… »
Darko Tanasković: Ratni zanos u Sarajevu — zašto opasne igre počinju baš u Brčkom
Sputnik 30.10.2021
U uslovima pojačanih tenzija u BiH, Brčko dodatno zadobija svojstva potencijalnog mesta varničenja i sukoba. Izetbegović to zna i sračunato, a ja bih rekao i neodgovorno, na svoj omiljeni zloguki način pominje ovo ranjivo područje, kaže za Sputnjik… »
Vesti dana »

Uživo ukrajina izvršila udar u samo srce Rusije Ima mrtvih u strahovitoj eksploziji koja je potresla Saratovsku oblast (foto/video)
Alo pre 12 minutajoš 10 povezanih

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 8 satijoš 3 povezane