Povezane vesti

Stanković o odgovornosti i porazu koji je ''malkice'' pogodio Zvezdu, šta da očekujemo u Kragujevcu?

Stanković o odgovornosti i porazu koji je ''malkice'' pogodio Zvezdu, šta da očekujemo u Kragujevcu?

Sportske.net 30.10.2021
Utisak je da nije mnogo promenio mišljenje koje je izneo i odmah posle meča u Surdulici, gde je Zvezda posle skoro godinu i po doživela prvi superligaški poraz. Ponovo je istakao da je on najodgovorniji za to što se dogodilo, a svoje igrače ni danas… »
Stanković: Očekujem čvrstu i dobru reakciju igrača

Stanković: Očekujem čvrstu i dobru reakciju igrača

Dnevnik 30.10.2021
BEOGRAD: Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da, posle poraza u Surdulici, očekuje dobru i čvrstu reakciju svojih igrača protiv Radničkog na gostovanju u Kragujevcu. Crveno-beli u 15. kolu Superlige Srbije sutra od 13.30 sati… »
Stanković: Očekujem čvrstu i dobru reakciju momaka

Stanković: Očekujem čvrstu i dobru reakciju momaka

Danas 30.10.2021
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da ciljevi njegove ekipe, i posle poraza od Radnika, ostaju isti i istakao da u predstojećem meču protiv kragujevačkog Radničkog očekuje dobru reakciju svojih igrača. „Poslednja… »
Bio sam ubeđen u jedno, a desilo se nešto sasvim drugo: Stanković pričao o bolnom porazu i priznao - kriv sam!

Bio sam ubeđen u jedno, a desilo se nešto sasvim drugo: Stanković pričao o bolnom porazu i priznao - kriv sam!

Mondo 30.10.2021
Crvena zvezda sada ima težak posao u prvenstvu posle neuspeha u prošlom meču. Crvena zvezda sada ima težak posao u prvenstvu posle neuspeha u prošlom meču. Crvena zvezda više nema prava na kiks pošto je tim Dejana Stankovića posle poraza od… »
Trener Radničkog: Nema treme pred Zvezdu, da obradujemo momke sa južne tribine

Trener Radničkog: Nema treme pred Zvezdu, da obradujemo momke sa južne tribine

Nova 30.10.2021
Trener Radničkog iz Kragujevca Vladimir Radenković, izjavio je da je kod njegovih igrača prisutna želja da sutra pruže svoj maksimum u duelu protiv aktuelnog šampiona Crvene zvezde. Meč 15. kola Superlige između Radničkog i Crvene zvezde igra se… »
Stanković: Ne opominje se dvaput neko ko nosi dres Crvene zvezde

Stanković: Ne opominje se dvaput neko ko nosi dres Crvene zvezde

Mozzart sport 30.10.2021
Crveno-beli verovatno i u Kragujevcu bez Aleksandra Kataija. Crvena zvezda u nedelju od 13.30 posle sedam godina ponovo gostuje u Kragujevcu, ali glavna tema konferencije za medije Dejana Stankovića nije bio duel sa Radničkim, već sa Radnikom. Poraz u… »
Stanković o kataiju - on je jedan od problema! Pričao o vezisti, pa svima poručio: Nije ono što vi mislite!

Stanković o kataiju - on je jedan od problema! Pričao o vezisti, pa svima poručio: Nije ono što vi mislite!

Mondo 30.10.2021
Trener Crvene zvezde otvoreno pričao o tome kada očekuje svog vezistu na terenu. Trener Crvene zvezde otvoreno pričao o tome kada očekuje svog vezistu na terenu. Crvena zvezda u narednoj utakmici igra sa Radničkim u Kragujevcu, a i na ovom meču… »
"Ne stidim se: mojih momaka!" Dejan Stanković otvorio dušu o neočekivanom porazu, a onda zabrinuo mnoge: Problem je Katai…

"Ne stidim se: mojih momaka!" Dejan Stanković otvorio dušu o neočekivanom porazu, a onda zabrinuo mnoge: Problem je Katai…

Sportal blic 30.10.2021
Fudbaleri su prethodne srede doživeli bolan poraz od ekipe Radnika iz Surdulice, a već sutra ih očekuje novo, teško gostovanje ekipi Radničkog u Kragujevcu. Upravo je to bio povod da trener aktuelnog šampiona Srbije izađe pred novinare i "otvori"… »
Nema kraja mukama za Kataija: Korona, novi problemi sa zdravljem, pa povreda

Nema kraja mukama za Kataija: Korona, novi problemi sa zdravljem, pa povreda

Nova 30.10.2021
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, pred gostovanje Radničkom u Kragujevcu (subota, 13.30), govorio je i o stanju Aleksandra Kataija. Srpski šampion poražen je u prošlom kolu na gostovanju Radniku u Surdulici (2:1), pa sada za vodećim Partizanom… »

Vesti dana »