Povezane vesti
"Napravljen mi je haos od života": Vesna Đogani priznala da je bila očajna nakon naslova o Đoletovoj prevari
Blic 30.10.2021
Vesna Đogani, pevačica, dotakla se skandala koji je pre nekoliko meseci bio glavna tema svih medija. Naime, ekipa emisije "Paparaco Lova" uhvatila je Đoleta kako navodno vara pevačicu, a ona je priznala koliko je teško podnela. - Nikad ja nisam… »
Nisam bila dobro, bio mi je haos u životu: Vesna Đogani priznala šta je uradila posle Đoletove prevare - "poludeo je"
Mondo 30.10.2021
Vesna Đogani iskreno o neprijatnoj situaciji. Vesna Đogani iskreno o neprijatnoj situaciji. Vesna Đogani je pre nekoliko meseci doživela neprijatnu situaciju, kada se njen suprug Đole Đogani našao u centru skandala zbog poljupca s drugom ženom… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 26 minutajoš 11 povezanih

Studenti koji hoće da uče izveli performans - bliceve na telefonima uperili u nebo
Euronews pre 57 minutajoš 61 povezana

Muftija Muhamed Jusufspahić: Nalazimo se u veoma bitnom trenutku, bitno uvažavanje međusobnih mišljenja
Insajder pre 33 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz: Nakon bezbednosnih pregleda i saglasnosti MUP, biće pokrenut saobraćaj
Insajder pre 8 satijoš 34 povezane

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 52 minutajoš 34 povezane