Povezane vesti
U Novom Sadu izvedena neinvazivna hirurška metoda na deci sa spinalnom mišićnom atrofijom
RTV 30.10.2021
NOVI SAD - Na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, prvi put je izvedena neinvazivna hirurška metoda, zahvaljujući kojoj je dvoje dece sa spinalnom mišićnom atrofijom, dobilo šansu za kvalitetniji život. Izveli su je svetski… »
U NS prvi put izvedena neinvazivna operacija dece sa spinalnom mišićnom atrofijom
Moj Novi Sad 30.10.2021
Na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, prvi put je izvedena neinvazivna hirurška metoda, zahvaljujući kojoj je dvoje dece sa spinalnom mišićnom atrofijom, dobilo šansu za kvalitetniji život. Izveli su je svetski stručnjaci za… »
Vesti dana »
Stiže pad temperature, ali letnjim vrućinama nije kraj: Evo šta nas čeka do polovine septembra
NIN pre 29 minutajoš 37 povezanih
Kako da se prijavite za 6.000 dinara koje daje država punoletnim građanima?
Jugmedia pre 10 minutajoš 22 povezane
Kakva je situacija sa požarima u Srbiji: Najteže u Deliblatskoj peščari, vatra aktivna na još tri lokacije
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 23 povezane
"Iznenađeni su što sam najavio izbore?" Vučić obilazi četiri okruga u Srbiji: "Izašao sam im u susret, nisu mnogo srećni, žive u iracionalnom svetu" (video)
Blic pre 9 minutajoš 20 povezanih
Vlada Srbije: Minimalac od januara 70.470 dinara, prijave za 6.000 dinara na sajtu Trezora
Južne vesti pre 1 satjoš 18 povezanih