Povezane vesti
"Hteo sam da sačuvam njegovo staro d*pe, a onda me Šek zgrabio i bacio na pod!" Šokantna ispovest saigrača Šekila o'Nila…
Sportal blic 30.10.2021
Čovek od 216 centimetara - dovoljan prizor za strah. A upravo je te visine čuveni bivši NBA košarkaš koji je tokom karijere bio jedan od najdominantnijih igrača u najjačoj ligi na svetu, pre svega što je pored neverovatne visine imao i preko 140… »
Zgrabio me i samo bacio na pod! Šok priča iz NBA: Šek poludeo i krenuo da prebije trenera, pa bacao saigrače po terenu!
Mondo 30.10.2021
Ako nekome ne treba stati na žulj, to je svakako Šekil O'Nil. Ako nekome ne treba stati na žulj, to je svakako Šekil O'Nil. Šekil O'Nil je tokom karijere bio jedan od najdominantnijih igrača u NBA ligi, a sa 216 centimetara visine i preko 140 kilograma… »
Vesti dana »
"Ovo je Vučićeva mafijaška Srbija, gde je Kokezin 'knjigovođa' Jovan Šurbatović da nam objasni šta nije dobro u srpskom fudbalu?"
Nova pre 58 minutajoš 38 povezanih
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojni gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 53 minutajoš 41 povezana
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih
RHMZ upozorava: Pljuskovi sa grmljavinom danas, sutra i u četvrtak moguće nepogode
Danas pre 1 satjoš 73 povezane